El Dia Més Curt al CCCB (23/12)

25158352_1725153437547892_601791536982455365_n

 

 

 

 

El 21 de desembre (aquest any ens movem al 23 i voltants!) es celebra mundialment la festa del curtmetratge, per reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats.

A Catalunya des del 2013 una sèrie d’entitats es van unir per coordinar projeccions a tot el territori de parla catalana. Des de 2015 El Dia Més Curt ofereix també una programació oficial amb diversos programes seleccionant les millors pel.licules de totes les époques, amb tots els gèneres i per tots els públics, disponibles per a la projecció per tot el territori.

El Dia Més Curt està organitzat per Catalunya Film Festivals i Marvin&Wayne. Amb el support del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona; i amb la col.laboració principal del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB.

Però també pots organitzar la teva pròpia projeccióel 21 de desembre des de la pàgina central d’El Día Más Corto. Busca el teu programa i prepara la teva sessió, la festa del curt és per tothom!.

 

Quan arriba #ElDiaMésCurt de l’any… és l’hora de celebrar la festa mundial del curtmetratge!
En aquesta cinquena edició us proposem un marató amb els millors curtmetratges tota la tarda del dissabte 23 de desembre. ENTRADA DE FRANC i a partir de les 20h. cervesa Moritz pels assistents.

JUNIOR BEAT – 18.30 – CCCB Hall (+3 anys)
El programa pels més joves, un cinema amb valors que inspira i alimenta la curiositat.
http://www.eldiamescurt.cat/junior-beat/

KM.0 – 19.30h. – CCCB Auditori (Tots els públics)
Joies del curtmetratge forjat a casa. Aquest quilòmetre zero el dediquem al documental català, en el seu sentit més ampli.
http://www.eldiamescurt.cat/km-0/

PERLES – 20.30h. – CCCB Auditori (+7 anys)
Les joies del curtmetratge mundial. Aquest any sota un eix comú, el treball interpretatiu; tot un homenatge a actrius i actors.
http://www.eldiamescurt.cat/perles/

BANDARRA! – 22h. – CCCB Hall (+16 anys)
La sessió més gamberra, els curts més divertits i passats de rosca. Per posar cap per avall totes les convencions i tabús.
http://www.eldiamescurt.cat/bandarra/