ActividadesActualidadLiteratura

El dilluns 13 de novembre, a les 19 hores, Emmanuel Carrère conversarà amb la periodista Esther Vera.

El dilluns 13 de novembre, a les 19 hores, Emmanuel Carrère conversarà amb la periodista Esther Vera.

 

Foto Emmanuel Carrère 2013 01 copy MT Slanzi_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les Converses a la Pedrera, que organitza la Fundació Catalunya La Pedrera en col·laboració amb Arcàdia, van més enllà d’un diàleg sobre les obres que han fet cèlebres les personalitats convidades i han esdevingut tot un referent en el panorama cultural de Barcelona.

 

Coincidint amb la seva participació a Converses a La Pedrera l’escriptor Emmanuel Carrère també farà la presentació del seu nou llibre Conviene tener un sitio adonde ir (Anagrama), que reuneix una trentena de textos periodístics i assajos literaris.

 

Emmanuel Carrère (París, 1957) s’ha imposat internacionalment com un escriptor extraordinari després de cinc novel·les de no ficció molt celebrades: El adversario, Una novela rusa, De vidas ajenas, Limónov i El Reino, en castellà, totes publicades a Anagrama, que a més ha recuperat tres novel·les del seus inicis: Bravura, El bigote i Una semana en la nieve.

En català, s’ha traduït El Regne (Anagrama), Una novel·la russa (Empúries) i El bigoti (LaBreu).

 

Sobre les Converses a La Pedrera 2017

Aquesta tardor, la Fundació Catalunya La Pedrera reprèn Converses a La Pedrera, un programa que ja ha realitzat trenta sessions de converses amb personalitats de primer ordre del món de la cultura, la ciència, la política i l’economia, entre d’altres disciplines, amb la finalitat de donar a conèixer aquestes figures i la seva obra, de convidar-los a reflexionar en veu alta sobre l’actualitat social i política, i a explicar com veuen el futur des del seu àmbit professional.

 

La idea de les converses és crear un espai de diàleg en el qual es vagi més enllà de l’obra i els treballs pels quals es coneixen aquestes personalitats: volem aprendre a veure i analitzar la contemporaneïtat a través de la mirada i el discurs dels convidats. La diversitat de disciplines i els múltiples punts de vista han de fer de les Converses a La Pedrera un mosaic d’opinions que ens permetin crear una opinió més ben fonamentada del món en què vivim. En aquesta nova edició ens acompanyarà també l’escriptora Zadie Smith (4 de desembre).