ActividadesActualidad

El diumenge 18 de juny se celebrarà la propera edició del Lost&Found Market, per primer cop al Moll de la Fusta (Barcelona)

El diumenge 18 de juny se celebrarà la propera edició del Lost&Found Market, per primer cop al Moll de la Fusta (Barcelona)

b91cfe66-6218-4753-9b2e-a1a94bb45d52

 

 

Després de l’èxit de la passada edició del mercat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el Lost&Found Market torna el proper 18 de juny amb una nova edició i nova ubicació.

Per primer cop el mercat se celebrarà al Moll de la Fusta, l’antic port de Barcelona, un espai més diàfan, gran i cèntric que permetrà passejar amb amplitud i comoditat per les diferents parades del mercat.

El mercat, fidel a l’essència i esperit festiu que el caracteritza, es completarà amb música, sessions de djs, activitats i la millor gastronomia.

Amb la seva edició número 29, el Lost&Found Market vol celebrar l’arribada del bon temps i la proximitat de l’estiu davant del mar. Una nova cita pels amants del vintage per a descobrir infinitat d’objectes antics, bells i diferents, en l’ambient festiu i esperit que caracteritza aquest mercat únic a la ciutat.

El Lost&Found Market celebrarà, per primera vegada, una edició al Moll de la Fusta de Barcelona, un espai més diàfan, gran i cèntric que permetrà al visitant passejar amb més comoditat per totes les parades del mercat.

La celebració del mercat es completarà amb música, sessions de djs, activitats i la millor gastronomia foodtruck de la ciutat.

El Lost&Found Market va nèixer fa gairebé 10 anys a Barcelona amb la voluntat d’oferir un espai relacional i popular inspirat en altres iniciatives globals d’intercanvi i compra-venda directa. El projecte segueix l’estela de reconeguts exemples com el famós mercat bohemi de Marche aux Puces de Paris, Portobello Market de Londres o Flohmarkt am Mauerpark de Berlin entre d’altres.

La creativitat dels venedors, l’aposta per un ambient festiu i el seu model de consum sostenible fan del Lost&Found Market un esdeveniment amb una personalitat única. En els darrers anys, l’espectacular increment de públic assistent, els nombrosos llocs de venda per edició i la seva creixent repercussió a les xarxes socials l’han convertit en un projecte únic dins el panorama nacional.

Your text caption goes here. You can change the position of the caption and set styles in the block’s settings tab.
Imatge Jordi Gual
LOST&FOUND MARKET

18 de juny de 2017

Espai:
Moll de la Fusta,
Barcelona

Horari:
d’11h a 20:00h.

Entrada gratuïta.

Web:
http://lostfoundmarket.com

Esdeveniment de facebook:
¡Apunta’t a l’esdeveniment de facebook aquí! https://www.facebook.com/events/1388131037963741/