El doctor català BONAVENTURA CLOTET, presentat per Jose Corbacho, estrena la conferència “Com podem viure més anys?” a INSTINT, el dilluns 19 de maig a la sala Barts

bonaventuraclotet

ES POT ALLARGAR LA VIDA DE LES PERSONES?

QUINS SÓN ELS SECRETS DE L’ENVELLIMENT?

El doctor català BONAVENTURA CLOTET, presentat per Jose Corbacho, estrena la conferència “Com podem viure més anys?” a INSTINT, el dilluns 19 de maig a la sala Barts

Es pot allargar la vida de les persones? Quins són els secrets de l’envelliment?

INSTINT, el cicle de conferències al teatre amb la fórmula “coneixement + entreteniment”, proposa l’etern interrogant de l’ésser humà a l’eminent Dr. Bonaventura Clotet, reconegut a tot el món per la seva lluita contra la sida, que ens donarà pistes per resoldre’l.

Les investigacions que s’han desenvolupat en els últims anys sobre la sida han permès certificar una relació directa entre aquesta malaltia i un accelerament del procés d’envelliment natural. Per trobar solucions, la recerca s’ha derivat cap a l’envelliment en general de qualsevol persona, tingui o no la sida, i és així com el Dr. Clotet, al capdavant de la Fundació Lluita Contra la Sida, pot oferir algunes conclusions i constatacions científiques sobre la longevitat.

La xerrada del Dr. Clotet serà presentada i dinamitzada sobre l’escenari pel mediàtic actor Jose Corbacho. Tots dos mantenen una vella amistat i una gran complicitat, que permetrà acompanyar el discurs amb un somriure als llavis.

“Com podem viure més anys?” s’estrenarà el pròxim 19 de maig al teatre Barts de Barcelona, a les 20 h. Les entrades ja es poden adquirir al preu de 10 € + despeses de gestió a través de www.barts.cat o bé a la taquilla de Barts.

Serà el tercer INSTINT del 2014 després de l’aclaparador èxit de públic, mediàtic i a les xarxes de les xerrades de Gerard Piqué, el jugador del FC Barcelona, (3 de març, amb Joan Maria Pou), i el sold-out de Lluís Llach (7 d’abril amb Albert Om).

El cantautor català, que sota el títol “Aprendre. De Verges a Palmarin” va repassar episodis importants de la seva vida i de l’actualitat i va posar l’auditori dempeus al final del discurs, amb una ovació apoteòsica. Entre altres confessions inèdites, va assegurar que si hagués previst el procés que Catalunya està vivint cap a la independència, no hauria deixat de cantar.

Les xerrades d’INSTINT, de periodicitat mensual i organitzades per les productores El Terrat i Dies Tontos, tenen com a objectiu apropar al gran públic el pensament dels líders d’opinió del nostre entorn de forma entretinguda i dinàmica. Les conferències versen sobre temes d’alt interès exposades per veus de referència i presentades per mestres de cerimònia ben coneguts per tothom.

En els pròxims dies s’avançaran altres noms previstos per a la temporada 2014, que s’afegiran als ja anunciats Albert Espinosa i Montserrat Carulla.

Per a més informació :

www.instint.tv