EL FENOMEN INFANTIL DÀMARIS GELABERT ARRIBA AL TEATRE VICTORIA 2 i 3 de juliol

 

EL FENOMEN INFANTIL
DÀMARIS GELABERT ARRIBA AL TEATRE VICTORIA
DEL 2 AL 3 DE JULIOL
9584ac4a-3389-4bd2-bd75-df80335c83f6
 

 

Els propers dissabte 2 i diumenge 3 de juliol es podran veure al Teatre Victòria de Barcelona els cinc únics concerts-espectacles de DÀMARIS GELABERT. La cantant pedagoga i musicoterapeuta s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a escoles bressols i aules d’educació infantil on nens i nenes les canten i les gaudeixen. En aquesta ocasió, la Dàmaris estarà acompanyada a l’escenari de musics coristes, un actor i la participació especial de la Lola (videoclip: Qui sóc  jo?) i la Caterina (videoclip: Bon dia!). Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar els seus temes més populars: Bon dia! Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, Tu, l’Abecedari…

L’experiència d’aquest concert-espectacle ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius. Quan cantem, generem moments tan significatius que, segurament, queden instaurats en la memòria dels nostres infants tota la vida.

El fenomen DÀMARIS GELABERT comença de la mà del music Àlex Martínez, amb qui crea el segell discogràfic Totsona Records. El seu primer disc Totsona! es converteix en un referent per a professors d’educació infantil que no dubten en començar les seves classes amb el hit ‘Bon dia’, convertint als nens i nenes en els millors prescriptors de les cançons de la Dàmaris i aconseguint xifres records de visitants al seu canal de Youtube: www.youtube.com/user/damarisgelabert . El videoclip de Bon dia! ha arribat a més de 3 milions de reproduccions.

DÀMARIS GELABERT

Dàmaris Gelabert ha enregistrat tretze discos i més de 150 cançons. Aquest extens bagatge fa que la pedagoga, musicoterapeuta i autora vallesana acumuli un repertori ple d’èxits per als més menuts. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, és especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston. Gelabert és, a més, la creadora del Mètode Totsona d’estimulació musical a l’etapa 0-6 i és pionera a Espanya amb les Cançons Personalitzades.

Amb una manera pròpia d’entendre l’estimulació musical i amb una base molt sòlida de musicoteràpia, Gelabert ha creat el ‘Mètode Totsona’, que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. A més, és formadora i assessora d’aquest programa en diferents escoles d’educació infantil de Catalunya. Les seves cançons projecten valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat entres les escoles i les famílies amb els nens i nenes com a protagonistes. Una recepta infal·lible per fomentar l’amor per la música i la cançó des de ben petits.

Horaris:
2 de juliol a les 12h*, 16h i 19h.
3 de juliol a les 12h i 16:30h.

* Concert del 2 de juliol a les 12h, accesible en llenguatge de signes. 

Preus:
Menors de 16 anys: de 12 a 15€
Adults: de 15 a 18€
Els menors d’un any no paguen entrada
 

Durada: 60 minuts
Edat recomanada: d’1 a 9 anys (aproximadament)
Espectacle en català