El Festival Castell de Peralada homenatja a la soprano Victória de los Ángeles en el desè aniversari del seu traspàs (5 d´agost)

El Festival Castell de Peralada homenatja a la soprano Victória de los Ángeles en el desè aniversari del seu traspàs

VICTOR~1

 

 

 

 

 

 

 

 

La Biblioteca del Castell de Peralada acollirà demà una taula rodona que comptarà amb la presència de la gran mezzo soprano Teresa Berganza que va cantar amb Victória de los Ángeles els anys 1997 i 1999, a l’església del Carme

Victória de los Ángeles va cantar als inicis del Festival de Peralada, l’any 1989, a l’església del Carme del Castell de Peralada.

L’homenatge del Festival consistirà en una taula rodona en la qual es parlarà i es recordarà a la soprano desapareguda. Participaran diversos testimonis de la vida i la carrera de Victória.
Aquest homenatge es fa amb la col·laboració de la Fundació Victória de los Ángeles.

Al llarg de la seva carrera, Victória de los Ángeles va oferir recitals antològics arreu del món. Un dels seus papers operístics preferits va ser Carmen, el qual va interpretar en nombroses ocasions. Va ser una veritable referència entre els cantants del bel canto.

El 28 de desembre de 1997, va fer el seu últim concert públic, acompanyada per Albert Guinovart, al Teatre Nacional de Catalunya.

L’homenatge del Festival a aquesta gran soprano vol reviure la seva carrera professional i aprofundir en els grans moments que va fer passar al seu públic.