El Festival Circ Cric creix i la Fira d’espectacles i activitats es celebrarà en dues jornades (17 d´abril i 15 de maig)

149871_fccd-11e5-9ff3-0050569a455d_zdvgrbn

El Festival Circ Cric creix i la Fira d’espectacles i activitats es celebrarà en dues jornades

 

· La Fira creix i passa a celebrar-se en dos dies intensos: la primera jornada el 17 d’abril i la segona el 15 de maig

· La primera jornada es dedicarà a l’art del funambulisme

El Festival Circ Cric creix any rere any, i es per això que cada cop som espectadors de més espectacles i més activitats. Enguany, la Fira d’espectacles i activitats creix i es celebrarà en dues intenses jornades: la primera jornada serà aquest 17 d’abril, i un segon tast que es farà el 15 de maig.

UNA JORNADA PEL FUNAMBULISME

Aquesta primera jornada del 17 d’abril serà molt especial, ja que es dedicarà a l’art del funambulisme. Oliver Zimmermann, que ja ha passejat pels cels de ciutats com Londres o Bilbao, travessarà el cel del circ d’una forma mai vista fins ara.

Es presentarà el conte FUNÀMBULUS d’Àlex Tovar i Àfrica Fanlo. Els autors explicaran el conte i tractaran de traslladar als oients sobre la corda.

Durant aquesta primera jornada de la Fira d’activitats i espectacles, el mestre de cerimònies, Pep Callau, acompanyat de Lluís Rodríguez, també presentarà:

Tallers i activitats

El bosc també és un circ
Vine i vola
La victòria de les mil cares
Pessic de circ
Jocs de natura
Taxeks

Espectacles

Toti Toronell, Pere Hosta i Tortell Poltrona
Los Galindos (Premi Nacional de Cultura 2016)
Mr. Vita
Cia Sifó
En Diciembre
Ricky el professor de tenis

LA FIRA D’ACTIVITATS I ESPECTACLES

El Circ Cric reunirà a la seva carpa i als exteriors una mostra d’espectacles de circ de tota mena i mida, tallers, jocs, contes, música, petites passejades… Una festa per a tota la família.

En aquestes jornades de circ al Montseny, els assistents més petits podran gaudir d’una passejada per la natura plena d’acròbates, malabaristes i funambulistes; participar en un taller de maquillatge; jugar i experimentar en espais espacialment dissenyats, jugar en plena natura amb el circ com a fil conductor i moltes altres activitats i espectacles.