El Festival Grec de Barcelona 2022 acollirà A SONDHEIM NIGHT MUSIC aquest estiu 18 de juliol

El Festival Grec de Barcelona 2022 acollirà A SONDHEIM NIGHT MUSIC aquest estiu

El concert, que tindrà lloc el 18 de juliol, serà un homenatge al compositor i lletrista Stephen Sondheim, mestre de Broadway, mort a finals del 2021.

Comptarà amb direcció musical de Xavier Torras i direcció escènica d’Alejandro de Los Santos i Diego Rodríguez.

En poques setmanes es va penjar el cartell d’entrades esgotades.

Serà un esdeveniment únic interpretat per una orquestra simfònica de 40 músics i 8 grans noms del Teatre Musical català i espanyol: Roser Batalla, Frank Capdet, Lydia Fairén, Jan Forrellat, Xenia García, Pitu Manubens, Dulcinea Juárez i Toni Viñals.

El dilluns 18 de juliol a les 22h el Teatre Grec de Barcelona oferirà un homenatge a la figura del compositor i lletrista contemporani més important del Teatre Musical. A SONDHEIM NIGHT MUSIC serà un concert únic que mostrarà una panoràmica de l’extensa carrera del mestre de Broadway Stephen Sondheim, autor d’obres com COMPANY, GOLFUS DE ROMA, FOLLIES o SWEENEY TODD.

El repertori inclourà alguns dels temes més emblemàtics i també joies menys conegudes de l’autor i serà interpretat per una orquestra simfònica de 40 músics que acompanyarà a 8 grans artistes del musical català i espanyol: Roser Batalla (MAR I CEL, FLOR DE NIT), Frank Capdet (GOLFUS DE ROMA, SCARAMOUCHE), Lydia Fairén (COMPANY, LA FAMILIA ADDAMS), Jan Forrellat (EL MÉDICO, WEST SIDE STORY), Xenia García (LOS MISERABLES, ANASTASIA), Pitu Manubens (EL REY LEÓN, EL JOVENCITO FRANKENSTEIN), Julia Möller (LA BELLA Y LA BESTIA, EL FANTASMA DE LA ÓPERA) i Toni Viñals (MARRY ME A LITTLE, SPAMALOT).

La direcció musical del concert serà a càrrec de Xavier Torras i comptarà amb la direcció escènica de Alejandro de los Santos Diego Rodríguez.

Stephen Sondheim és mundialment conegut per ser un dels autors més innovadors i influents de l’època moderna de Broadway. La seva carrera va començar al bell mig de l’època daurada del Musical Americà, com a lletrista de WEST SIDE STORY i GYPSY, i amb aquesta tradició a les seves espatlles va fer un gir a la manera d’explicar històries, molt més personal i profund, connectant amb el públic d’una manera més directa.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha estat guardonat amb un Oscar, vuit premis Tony, múltiples Grammys, un Pulitzer i diversos Premis Olivier. Entre els seus musicals més coneguts també estan INTO THE WOODS, SUNDAY IN THE PARK WITH GEORGE o A LITTLE NIGHT MUSIC.

Stephen Sondheim va morir el passat 21 de novembre i el seu llegat ha inspirat a compositors tan importants i coneguts com Jonathan Larson (RENT) o Lin-Manuel Miranda (HAMILTON).

Les entrades per a aquest concert estan esgotades.