El Festival Internacional de Màgia XX Memorial LI-Chang de Badalona baixa al metro Dijous 20 de febrer

El Festival Internacional de Màgia XX Memorial LI-Chang de Badalona baixa al metro
Dijous 20 de febrer a la tarda, quatre estacions de la línia 2 acolliran  actuacions de la 20ª edició del veterà festival Internacional de  Màgia que es celebra actualment a Badalona   


Per a l’agenda
Acte: El Festival Internacional de Màgia de Badalona baixa al metroDia: Dijous, 20 de febrerHoraris i llocs:

  • A les 16 h a Universitat – Vestíbuls de les estacions de metro d’Universitat
  • A les 16.30 h a Passeig de Gràcia – Vestíbuls de les estacions de metro de Passeig de Gràcia
  • A les 17.20 h a Sant Martí – Vestíbuls de les estacions de metro de Sant Martí
  • A les 18 h a Badalona Pompeu Fabra – Vestíbuls de les estacions de metro Badalona Pompeu Fabra

Barcelona, 17 de febrer del 2020. Aquest dijous, 20 de febrer, a la tarda, tindran lloc actuacions de màgia en quatre estacions de la xarxa de metro, en el marc de la celebració del Festival Internacional de Màgia de Badalona 2020 – XX Memorial Li-Chang, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Cultura i la Fundació TMB.
Un grup de tres mags recorreran les instal·lacions del metro i en aquest viatge es guanyaran la complicitat dels usuaris amb breus actuacions i jocs de màgia ràpids, d’uns 20 minuts. Els escenaris seran els vestíbuls de quatre estacions, totes elles de la línia 2: Universitat, Passeig de Gracia, Sant Martí i Badalona Pompeu Fabra. Les actuacions es realitzaran en diferents horaris: a partir de les 16 h a Universitat, a les 16.30 h començarà l’acte a Passeig de Gràcia, a les 17.20 h a Sant Martí i a les 18 h, a Badalona Pompeu Fabra, on l’acció culminarà amb un espectacle final d’uns 40 minuts de durada.
El Festival Internacional de Màgia de Badalona celebra aquest mes de febrer en diferents espais de Badalona com ara biblioteques, teatres i centres culturals i enguany també el metro, el seu 20è aniversari amb un programa ple d’actuacions, conferències, tallers i activitats de tota mena amb la màgia i l’humor com a protagonistes.