El Festival per a nens i nenes Petits Camaleons celebrarà els 5 anys amb el cartell més ambiciós de totes les edicions (1 i 2 d´octubre)

 

El Festival per a nens i nenes Petits Camaleons celebrarà els 5 anys amb el cartell més ambiciós de totes les edicions

Sopa de Cabra, Macaco, Animal, Quimi Portet, Oques Grasses, Gossos i Ramon Mirabet són alguns dels artistes que hi participaran

cartell 

 

El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre torna el Festival per a nens i nenes Petits Camaleons, el gran festival musical pensat perquè els nens i nenes puguin gaudir de la música com mai ho han fet i acompanyats dels seus familiars. El Petits Camaleons arriba als 5 anys de vida amb el cartell més espectacular dels últims anys. Sopa de Cabra, Macaco, Animal, Quimi Portet, Oques Grasses, Gossos, Ramon Mirabet i Obeses, són alguns grups musicals i artistes que actuaran per als més petits. L’edició d’enguany arriba amb la participació de 46 artistes de referència, 103 concerts i 9 escenaris, un més que en els últims anys, ja que s’incorpora al festival la Carpa del Circ de Catalunya.

 

 

El director artístic del festival, Albert Puig, ha assegurat que “aquest cartell és el més espectacular de totes les edicions, pel que fa la diversitat de propostes i de grans noms, cosa que demostra que el Petits Camaleons és un festival més que consolidat, on el gran protagonisme el tenen els nens i nenes i tot està pensat per a ells perquè puguin gaudir d’una gran diversitat i qualitat musical”.

 

Cada any el festival ha registrat un increment del 20% de públic, per això enguany s’espera que més de 6.000 persones assisteixin al Petits Camelons. En aquesta cinquena edició s’ha creat un nou itinerari (amb un preu de 20 €) que donarà accés a tots els espais, excepte el Teatre-Auditori. Pel que fa a la resta d’entrades i abonaments es mantenen igual per tal d’aconseguir que el festival sigui accessible a tothom. Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a www.tasantcugat.cat i www.petitscamaleons.com i els abonaments es podran adquirir a partir del 24 de maig.

 

De la seva banda el director del Teatre-Auditori ha explicat que “un dels secrets del festival és que creix any rere any, pel que fa als espais, al públic i a les propostes, però ho fa sempre mantenint la màxima qualitat, tant humana com artística”.

 

Un any més es repetirà la Gran Festa dels Pares que se celebrarà el divendres 30 de setembre amb un concert de Sopa de Cabra adreçat al públic en general on la banda repassarà els temes més clàssics de la seva trajectòria. Les entrades per aquest concert es posaran a la venda a partir de l’1 de juny.

 

Com ja és tradicional el festival incorpora també el segell santcugatenc, amb grups i artistes de la ciutat que se sumen a la iniciativa. Enguany hi actuaran Alba Llibre, Veil, Oriol Cors i Syabites. La 5a edició comptarà també amb activitats dedicades exclusivament als nadons sense oblidar totes les activitats habituals com les signatures de discos, les rodes de premsa amb ‘’l’Infok’, el concurs Cóndor de nens presentadors i el concurs de nous talents de Cugat.cat. A més, s’encetarà una nova col·laboració amb el CosmoCaixa.