ActividadesActualidad

El grup AccorHotels, un dels principals operadors mundials en el sector de viatges i turisme, celebra el seu 50è aniversari! Novotel Barcelona City ha organitzat el 19 de novembre un brunch

 

novotel-barcelona-city-servicios-4ea1b52-620x465

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El grup AccorHotels, un dels principals operadors mundials en el sector de viatges i turisme, celebra el seu 50è aniversari! Novotel Barcelona City ha organitzat el 19 de novembre un brunch per a celebrar el gran esdeveniment amb la voluntat que tothom qui vulgui hi formi part.

El brunch, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’hotel de 12 h a 15 h, vol reunir als veïns i veïnes i donar l’oportunitat de viure l’experiència dels clients Novotel. Si hi vols participar, només cal confirmar assistència al següent enllaç i venir a gaudir del moment, de la resta s’encarrega l’hotel.

Novotel Barcelona City és un dels hotels punters de la ciutat. D’estètica moderna, compta amb una piscina exterior i una terrassa situada a la planta 19 amb unes vistes panoràmiques de la ciutat. La seva ubicació cèntrica, just al costat del metro, permet una mobilitat ràpida i accessible.


NOVOTEL BARCELONA CITY
AV. DIAGONAL 201
T. 933 262 490