EL GRUP PEGASUS PRESENTARÀ EL SEU NOU DISC D’ESTUDI EL PRÒXIM 6 DE FEBRER A LA SALA LUZ DE GAS

 

5966141748_844346f8a4_z1

 

 

•El grup, format actualment per Santi Arisa, Rafael Escoté, Josep Mas Kitflus, Max Sunyer i Dan Arisa, ha tornat a l’estudi 17 anys després de l’edició de Selva Pagana.

•El nou treball titulat Standby…ON! s’ha dut a terme gràcies a un projecte de micro-mecenatge i només es vendrà als concerts o a través de la web del grup.

•Pegasus torna el 6 de febrer al mateix escenari on fa dos anys va celebrar el 30 aniversari de la seva formació.

Un concert de la banda Pegasus és sempre una bona notícia, però en aquesta ocasió la notícia s’eleva al quadrat per que la veterana formació catalana de jazz-fusió ha gravat Standby…ON!, un nou disc d’estudi que arriba 17 anys després de l’edició de Selva pagana.

El grup fundat el 1981 per Santi Arisa (bateria i percussions), Rafael Escoté (baix), Josep Mas Kitflus (teclats) i Max Sunyer (guitarra), i actualment recolzats per Dan Arisa (percussions), ha elaborat deu noves peces que s’inclouen en aquest nou treball que només es posarà a la venda als concerts o a través de la pàgina web de Pegasus.

L’enregistrament de Standby…ON! s’ha dut a terme gràcies a la posada en marxa d’un projecte de micro-mecenatge que ha comptat a l’ajut de la plataforma Verkami. I en tan sols 40 dies es van recollir aportacions d’una llarga llista de persones que han fet possible aquesta nova producció d’una banda que significa un dels exponents més internacionals de la música catalana de tots els temps. Un nou disc amb una desena de cançons fidels a un estil de jazz-fusió de clares influències mediterrànies.