El Halloween més terrorífic i familiar de Barcelona torna al Poble Espanyol els caps de setmana entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre i l’1 de novembre

El Halloween més terrorífic i familiar de Barcelona torna al Poble Espanyol

 • ●  L’emblemàtic recinte de Montjuïc oferirà activitats per a tots els públics ambientades en aquesta festa tradicional de la tardor els caps de setmana entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre i l’1 de novembre
 • ●  Túnel del terror, l’emblemàtic concurs de disfresses de por, inflables i la recreació d’un cementiri són algunes de les propostes que s’hi trobaran enguany
 • ●  Halloween és una de les propostes que el Poble Espanyol inclou en la seva programació de tardor, amb la qual continua donant suport a la cultura i oferint al públic local propostes culturals i d’oci per a tots els públics en un espai històric, segur i a l’aire lliureBarcelona, 14 d’octubre de 2021 
 • Aquesta tardor el Poble Espanyol es converteix en l’escenari perfecte, decorat especialment per a l’ocasió, perquè nens, nenes i adults gaudeixin de la festa de Halloween. Després d’anys d’èxit, l’any 2020 el recinte no va poder programar l’activitat a causa de la COVID-19 i enguany torna amb més força i més dates que mai: Halloween al Poble Espanyol s’allarga aquest any durant quatre caps de setmana. L’esdeveniment tindrà lloc tots els caps de setmana entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre i també l’1 de novembre, festiu.Una variada programació d’activitats per a totes les edatsEls assistents a Halloween al Poble podran passejar per tot el recinte, especialment decorat amb motius terrorífics, participar al ja imprescindible concurs de disfresses i nens i nenes podran també saltar als inflables terrorífics. A més, per primera vegada, hi haurà una recreació d’un cementiri ple de tombes mil·lenàries i en diferents punts del recinte hi haurà instal·lats photocalls temàtics.

El plat fort de cada any, el túnel del terror, estarà disponible pels més atrevits. També s’han programat espectacles familiars de circ-teatre a càrrec de reconegudes companyies com Maricuela, Penélope y Aquiles o Karkocha&Kumilintu, els dissabtes 23 d’octubre, 6, 13 i 20 de novembre. Clown, acrobàcia, equilibri, malabars i, sobretot, molt d’humor, seran els ingredients bàsics d’aquestes funcions. El túnel del terror i els espectacles familiars tenen un suplement sobre el preu de l’entrada i cal reservar hora anticipadament a través del web de l’esdeveniment.

Els artesans del Poble, a més, oferiran tallers ràpids per a les famílies que tindran com a denominador comú la temàtica de Halloween i la Castanyada. Així, els assistents es podran endur un record fet amb les seves pròpies mans i, alhora, coneixeran en primera persona oficis centenaris de la mà de professionals que fa anys que s’hi dediquen.

Els amants de la Castanyada, també trobaran delicioses propostes gastronòmiques tradicionals d’aquesta festa.

Les entrades es poden adquirir ja a través del web www.poble-espanyol.com i inclouen la visita a tot el recinte del Poble Espanyol. Per tant, els assistents podran aprofitar per visitar tots els carrers i places del Poble, admirar els més de 100 edificis que constitueixen aquest recinte històric, lliscar pels tobogans gegants, visitar el Museu d’art contemporani Fran Daurel o la recentment instal·lada exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol o fer un aperitius o un dinar als bars i restaurants del recinte.

El Poble, un recinte on la història es troba amb la cultura i l’oci

El Poble Espanyol és un dels equipaments més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc i de la ciutat. Amb més de 40.000 m2 i més de 90 anys d’història, el recinte inclou més de 100 edificis que representen l’arquitectura tradicional de tot un país i destaca també pel seu contingut en artesania, art contemporani i tradicions.

Des de ja fa anys, el Poble Espanyol aposta per oferir contingut cultural i de lleure per a totes les edats, i aquest objectiu s’ha intensificat arran de la crisi sanitària. El recinte es manté ferm en el compromís d’oferir activitats culturals i d’oci per a tots els públics en un espai monumental, segur i únic a Barcelona i amb més de 90 anys d’història.

INFORMACIÓ PRÀCTICA HALLOWEEN AL POBLE 2021

Dates: Dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre i 1, 6, 7, 13, 14, 20 i 21 de novembre
Horaris: De 10h a 19h
Tipus d’entrades i preus: Tots els tipus d’entrada inclouen l’entrada al recinte del Poble Espanyol. Els visitants podran gaudir de les activitats de Halloween de 10h a 19h. Els socis del Poble Espanyol tenen l’entrada Halloween gratuïta.

Entrada Halloween:

 • ●  Adult/Infantil = 9€ anticipada online / 10€ mateix dia online o taquilles
 • ●  Pack 3 persones = 25,50€ anticipada online / 28,50€ mateix dia online o taquilles
 • ●  Pack 4 persones = 34€ anticipada online / 38€ mateix dia online o taquillesEntrada Halloween + Túnel del terror (amb cita prèvia):
 • ●  Adult/Infantil = 11€ anticipada online / 12€ mateix dia online o taquilles
 • ●  Pack 3 persones = 31,50€ anticipada online / 34,50€ mateix dia online o taquilles
 • ●  Pack 4 persones = 42€ anticipada online / 46€ mateix dia online o taquillesEntrada Halloween + Espectacle familiar (amb suplement de 2€ per accedir al túnel del terror):
 • ●  Adult/Infantil = 12€ anticipada online / 14€ mateix dia online o taquilles
 • ●  Pack 3 persones = 34,50€ anticipada online / 40.50€ mateix dia online o taquilles
 • ●  Pack 4 persones = 46€ anticipada online / 54€ mateix dia online o taquilleswww.poble-espanyol.com