El Jazztrònica Fest & Market més electrònic arriba el proper 12 de juny a Barcelona
El festival se celebrarà a Utopia 126 i hi passaran fins a cinc dj sets, entre els quals el nord-americà Mono/Poly i DJ Vadim feat. Lasai
Es tracta d’un esdeveniment per a tots els públics i pensat per passar-hi el dia, de 13 a 21h
Cabina djs a la passada edició de Jazztrònica Fest & Market | Autora: Agustina Arán
Després del sold-out de Roy Ayers, que va fer vibrar el passat Jazztrònica Fest&Market com mai, el proper 12 de juny torna una nova edició del festival, aquesta vegada més electrònic que mai, i que se celebrarà novament a Utopia 126. 


Jazztrònica Fest & Market és una proposta cultural que porta a la ciutat djs i bandes nacionals i internacionals amb base de ritmes de jazz i d’electrònica. Es tracta d’un esdeveniment per a tots els públics i pensat per passar-hi el dia. S’obren portes a les 13h i hi haurà música fins les 21h. A banda de sessions de djs, l’espai acollirà una zona gastronòmica amb foodtrucks per a tots els paladars (amb opcions veganes, vegetarianes, sense gluten i per a infants) i una zona de market. 


L’escenari del proper 12 de juny a Utopia 126 acollirà fins a cinc dj sets. El DJ i productor nord-americà Mono/Poly, que va guanyar un grammy pel seu treball amb Thundercat “It is what it is”, coronarà el festival amb una sessió de música electrònica, juntament amb una sessió que combinarà reggae, hip-hop, RnB i diversos gèneres electrònics de la mà de DJ Vadim, un dels productors europeus de música urbana més aclamats i qui ha col·laborat amb gegants com Stevie Wonder, The Roots o Prince, acompanyat en aquest cas de Lasai, un versàtil Mc que es mou amb molta suavitat i energia entre el reggae, l’RnB i l’electrònica.


També tindrem a la cabina de Jazztrònica Fest & Market els djs Karmasound -especista en fusió de jazz, funk, soul, hip-hop, world music i electrònica -, Ruben Vicente -explora tots els terrenys del groove a base de soul, jazz, funk, disco, house i ritmes llatins, brasilers i africans- i Oniria Sister -posa el focus en la música funk, disco, afrobeat, brasilera, reggae i electrònica-. Les entrades estan disponibles al web del festival.


Horaris:
Terrassa Market
13h Oniria Sister
15h Karmasound
17h Ruben de Vicente
Main Stage
16h DJ Vadim feat Lasai
19h Mono/Poly