EL LICEU PROTAGONISTA A LA 2 DE TVE AMB ‘IL BARBIERE DI SIVIGLIA’ diumenge 22 de març a les 23h

EL LICEU PROTAGONISTA A LA 2 DE TVE AMB ‘IL BARBIERE DI SIVIGLIA’

3027051

 

 

 

 

 

Il barbiere di Siviglia, l’òpera buffa per excel·lència amb la que el Liceu va obrir aquesta temporada en la versió de Joan Font, serà l’eix del programa This is Opera el proper diumenge 22 de març a les 23h a La 2 de TVE.

 

Durant l’assaig, el presentador del programa, Ramon Gener, va entrevistar al director escènic Joan Font (Comediants), a propòsit de l’univers de Rossini i la vinculació d’aquest muntatge amb l’univers teatral del director.

 

Tampoc faltaran les veus dels protagonistes Carlos Chausson i Annalisa Stroppa. Des del seu camerino Chausson explica a Ramon Gener les claus del seu personatge Don Bartolo i la funció del baix còmic en l’òpera buffa. Stroppa, que interpreta el paper de Rosina, parlarà de la tècnica vocal necessària per afrontar la partitura de Rossini.

 

El programa This is Opera, que emet La 2 de RTVE i la cadena alemanya Servus TV, té com a objectiu divulgar el gènere al gran públic. El Gran Teatre del Liceu hi ha col·laborat amb tot l’equip en el procés d’elaboració durant tot el darrer any.