El mes de febrer porta Resolution 88, Jim Snidero i Martí Serra Quartet al Jamboree

El mes de febrer porta Resolution 88, Jim Snidero i Martí Serra Quartet al Jamboree

Jamboree ens proposa per aquets mes de febrer tres propostes destacades, amb artistes internacionals, presentacions de nous treballs, molt de funk i saxos per partida doble: Resolution 88 presentarà el seu nou treball, un Jim Snidero ben acompanyat farà gala del seu visrtusisme amb el saxo, i el Martí Serra Quartet estrena el repertori del seu quart disc. Propostes per a tots els gustos amb la qualitat com a denominador comú!.

Resolution 88

Divendres14 de febrer

20h i 22h

Jazz Funk

A partir de 20€

Amb la publicació de dos àlbums i un seguit d’actuacions com a artistes convidats d’Snarky Puppy, Roy Ayers, Marcus Miller, Yellowjackets, Larry Mizell & The Blackbyrds i Butcher Brown, entre d’altres, Resolution 88 ha esdevingut un dels principals exponents de la nova escena del jazz funk al Regne Unit. El secret del seu èxit és una fórmula original, seductora, amb un so sedós i amb l’aroma de fons, de tota la vida, del Fender Rhodes. A l’escenari, a més, evidencien un alt grau de complicitat. Ho podrem comprovar al Jamboree, a on presentaran el seu nou treball: “Revolutions”.

Tom O’Grady piano i teclats; Rick Elsworth bateria; Alex Hitchcock saxo, clarinet, flauta; Tiago Coimbra baix; 
Oli Blake percussió, samples i efectes 

Aquí en teniu una mostra en vídeo.

Jim Snidero

Divendres 21 i dissabte 22 febrer

20h i 22h

Jazz 

A partir de 20€

Un “mestre de la música” i “virtuós del saxo alt”, segons la revista Donwbeat, recala a la cava de la plaça Reial. Sessionista per segells com EMI i Milestone, entre d’altres, membre de les bandes de Frank Sinatra, Eddie Palmieri, Jack McDuff i la Mingus Big Band, Snidero és un dels artistes de jazz més rellevants dels darrers temps, i un pedagog que ha format a diverses generacions de músics. En solitari, Snidero ha enregistrat una vintena de treballs, reconeguts pels mitjans més influents de l’àmbit del jazz. Fins i tot, ha guanyat una prestigiosa beca NEA, amb la qual va gaudir del privilegi de gravar amb Dave Holland i Jack Dehjonette. Snidero és sens dubte una autèntica llegenda viva del jazz. Al Jamboree, a més, actuarà en companyia d’una base rítmica ad hoc amb el bo i millor del nostre jazz.

Jim Snidero saxo alt; Gerard Nieto piano; Ignasi González contrabaix; Roger Gutiérrez bateria 

Aquí en teniu una mostra en vídeo.

Martí Serra Quartet

Divendres 28 febrer

20h i 22h

Jazz 

A partir de 15€

El saxofonista badaloní Martí Serra presenta el seu quart disc com a líder, un directe enregistrat al Jamboree l’estiu passat, dins el San Miguel Mas i Mas Festival. Aquell fou un concert que molts recorden ple d’emocions i amb una gran frescor i intensitat. En companyia de tres talents de les noves generacions de jazzmen del país, on destaca la trompeta del gran Òscar Latorre, Serra presenta un repertori amb composicions d’autoria pròpia —algunes revisitades amb nous arranjaments—, que destaquen per la gran varietat de colors i ritmes, sempre dins un llenguatge propi, modern i proper.

Martí Serra saxo tenor; Òscar Latorre trompeta; Pau Sala contrabaix; Josep Cordobés bateria