Actividades

El meus pares», que s’emetrà cada dijous a `partir del 14 de setembre a les 22.40, la periodista Gemma Nierga

Nou programa de TV3 “Els meus pares”. Una sèrie del Departament de Nous Formats, conduïda per la periodista Gemma Nierga i dirigida per Xavier Brichs. Aquesta novetat de la graella ret homenatge a la figura dels pares i les mares de la gent més coneguda del país. El primer capítol, amb l’actor i presentador

Quim Masferrer, s’emetrà  dijous 13 de setembre, a les 22.40.

 

Aquesta temporada, l’aposta de TV3 per als dijous a la nit es diu “Els meus pares”, una producció del Departament de Nous Formats de TV3, que es fixa en els pares i mares dels famosos de casa nostra. A cada capítol, Gemma Nierga anirà a casa els pares d’un personatge conegut i junts començaran un viatge a la infància, l’adolescència i la joventut del famós. Un recorregut emotiu que s’acompanya amb fotos i records familiars.

 

Amb «El meus pares», que s’emetrà cada dijous a les 22.40, la periodista Gemma Nierga es proposa conèixer els progenitors, molt sovint anònims, de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors… presentaran els seus pares per descobrir la influència que han tingut en la seva vida personal i professional.

 

En l’estrena, el dijous 13 de setembre, a les 22.40, Gemma Nierga anirà a conèixer els pares de l’actor Quim Masferrer, presentador del programa “El foraster”, que al novembre tornarà a , que al novembre tornarà a TV3.

 

 

 

 

image001