El millor imitador del Rei del Rock and Roll proposa celebrar el Dia de Reis amb molt de ritme


 
Us informem que el proper 6 de gener, a les 21:00 horesGREG MILLER – considerat per la premsa internacional com el millor imitador d’Elvis Presley de tots els temps– oferirà un espectacular concert amb els temes més memorables del Rei del Rock per celebrar, precisament, el Dia de Reis, al Teatre Cúpula Arenas Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385).
 
Nascut a San Diego (Califòrnia), Miller va descobrir l’Elvis quan tenia 5 anys i, deu anys després, tenia més de 100 discos seus. Va veure el Rei del Rock en concert vàries vegades, tres d’elles a la primera fila. Des de l’escenari, Elvis es va fixar en ell i, en referència al gran paregut que guardava Greg amb ell, va dir: “podria ser el meu fill!”.
 
Greg va mantenir una estreta relació amb l’Elvis en els seus últims anys de vida, perfeccionant les seves dots imitant el Rei. Com a actor ha intervingut en cinc pel·lícules, sempre encarnant l’Elvis, la més famosa d’elles Leaving Las Vegas, amb Nicholas Cage.
 
En el seu llegendari show, Miller interpreta els clàssics d’Elvis acompanyat del prestigiós grup de rock Elvis Tribute Band (ETB) i lluint un imponent vestuari confeccionat a les mateixes sastreries de Las Vegas on els encarregava l’Elvis.
 
L’espectacle recorre les millors èpoques del Rei, començant amb els seus primers èxits dels 50 i els temes de pel·lícules musicals dels 60 fins arribar als anys de gira i Las Vegas, amb èxits com Suspicious MindsAlways On My MindIn The Ghetto i molts més.
 
Aquest concert de Dia de Reis de Greg Miller posa fi a la programació especial de les passades festes de Nadal del Teatre Cúpula Arenas Barcelona, que ha inclòs l’espectacle familiar OLIVER TWIST, una única representació de NAVIDAD CON TONI MOOG del còmic Toni Moog, un total de 8 shows de bandes tribut, dues sessions d’El Bingo Musical – Christmas Edition amb David Moreno i Versión Imposible, i l’actuació de l’artista infantil Luli Pampín.