EL MUSEU DE LES AIGÜES DESCOBREIX ELS SEUS SECRETS DINS DEL 48H OPEN 27 d’octubreHOUSE BCN

EL MUSEU DE LES AIGÜES DESCOBREIX ELS SEUS SECRETS DINS DEL 48H OPEN HOUSE BCN
agqKxWOA
Diumenge 27 d’octubre, el Museu descobrirà al públic els seus racons més secrets dins de la programació del festival d’arquitectura.
Només durant aquest dia, els visitants podran accedir al soterrani de la Central Cornellà on podran veure en molt bon estat estat de conservació elements patrimonials de principis de segle XX.

 
Museu de les Aigües participarà, diumenge 27 d’octubre, en el 48H OPEN HOUSE BCN, el festival d’arquitectura que durant un cap de setmana a l’any obre les portes d’edificis de tota mena, forma i mesura per explicar l’arquitectura de manera transversal.
En el marc del festival, el Museu descobrirà al públic els seus racons més secrets. Els visitants podran accedir de forma excepcional al soterrani de la Central Cornellà, construïda el 1909 i que encara avui abasteix d’aigua bona part de l’àrea metropolitana, on podran veure en molt bon estat de conservació elements patrimonials de principis del segle XX. També es podran visitar els altres espais com l’exposició permanent del Museu o el jardí amb la Cascada Gaudí.

Visites guiades 48H OPEN HOUSE BCN

Es farà un recorregut excepcional i per primera vegada es podrà visitar el soterrani de la Central Cornellà.

• Horaris: de 10.30 h a 14:00 h
• Durada: 60’
• Torns: 10.30 h / 11.30 h / 12.30 h / 13.30 h
• Grups: de 25 persones
• Cal fer reserva prèvia
• https://www.48hopenhousebarcelona.org/edifici/museu-de-les-aigues/

La visita a l’exposició permanent “L’aigua: l’impuls de la  ciutat” serà lliure i a les 13h es posarà en marxa la màquina de vapor perquè els visitants puguin descobrir el  funcionament d’aquesta màquina centenària en moviment.

Sobre el 48H OPEN HOUSE BCN

És el festival d’arquitectura organitzat per l’Associació cultural 48 h Open House Barcelona, el qual es celebra periòdicament cada mes d’octubre durant un cap de setmana, de forma gratuïta, en format de portes obertes. L’objectiu del festival és explicar l’arquitectura de la ciutat de forma transversal a la societat, valorant-la com un bé que envolta als ciutadans, i estimulant el seu coneixement i respecte.

Sobre el Museu de les Aigües

La missió del Museu de les Aigües és conservar, fer valdre i interpretar el patrimoni industrial i arquitectònic de primer ordre que li ha estat llegat. Des d’aquesta voluntat, el  Museu té l’objectiu de copsar i divulgar als diferents públics el coneixement de l’aigua com a substància i els valors ambientals i culturals associats, en pro d’una sensibilització per a un desenvolupament sostenible. El Museu de les Aigües forma part de l’aposta que fa per l’educació i la cultura la Fundació Agbar.