El Museu Nacional inaugura el Nadal aquest diumenge amb els cors de l’Orfeó Català


Des del 16 de desembre i fins al 5 de gener, el museu proposa noves activitats per a les famílies

 

image002

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest Nadal, el Museu Nacional d’ Art de Catalunya organitza un programa d’activitats gratuïtes per a petits i grans. Espectacles, concerts i tallers per gaudir al màxim de l’esperit d’aquestes festes. La primera cita és aquest diumenge dia 16 amb 100 cantaires dels cors de l’Orfeó Català, un gran concert organitzat amb els Amics del Museu Nacional.

 

         Un Nadal d’endevinalles, concert a càrrec de l’Escola Coral de l’Orfeó Català: un concert familiar interpretat per més de 100 cantaires dels tres cors més joves de l’Escola Coral de l’Orfeó català. El repertori combinarà cançons que ens traslladen al món màgic del Nadal i endevinalles nadalenques, per esbrinar-ne la solució mentre escoltem.

         

 

Data: 16 desembre

Hora: a les 12 h

Lloc: Sala Oval

Activitat Gratuïta. Sense reserva prèvia

 

         Espectacle El Princep feliç d’Oscar Wilde: Espectacle multidisciplinari que combina teatre conceptual, jocs d’ombres, projeccions i poesia del conte El príncep feliç d’Oscar Wilde per la Cia. La Baldufa.   El conte El príncep feliç d’Oscar Wilde narra la història d’una majestuosa estàtua que abans havia sigut un príncep amb una vida fàcil i luxosa però que ja no era feliç perquè havia d’observar des del seu turó la misèria del seu poble. Un dia coneix una oreneta que l’ajuda a millorar la vida d’aquells que ho necessiten.

 

Data: 27 de desembre

Hora: 18 h

Lloc: Sala Oval

 

         Aventures artístiques: visites comentades pels historiadors de l’art Natàlia Esquinas i Martí Casas amb la temàtica de Nadal com a fil conductor. Els visitants podran escollir el seu propi itinerari i viure una aventura única.

Dates: 22 i 29 de desembre, i 5 de gener

Hora: de 11 a 12.30 h

Lloc: sales de la col·lecció permanent

 

Més informació:

https://www.museunacional.cat/ca/nadalmuseu