El nou espectacle de La Cubana, Gente Bien: El Musical ( a partir del 29 de setembre)

 

el nou espectacle de La Cubana

 Gente Bien: El Musical

Cartell La Cubana_Gente Bien

ENTRADES JA A LA VENDA!!!

            A partir del mes de setembre La Cubana estarà al Teatre Coliseum de Barcelona amb el seu nou espectacle Gente Bien: El Musical. És per això que us anunciem que avui 5 de maig es posen a la venda les entrades a través de la pàgina web de Balaña (www.grupbalana.com), a les taquilles del Teatre Coliseum i a Ticketmaster.

És un espectacle original basat en el sainet “Gente Bien” de Santiago Rusiñol, escrit i dirigit per Jordi Milán i amb música de Joan Vives. En aquesta ocasió la interpreten diferents actors de La Cubana de totes les èpoques, com Mercè Comes, Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Meritxell Duró, Annabel Totusaus, Núria Benet, Alexandra Gonzàlez, Babeth Ripoll, Bernat Cot, Montse Amat, Oriol Burés i el mateix Jordi Milán. Així com la nova incorporació de Toni Sans. Un total de 15 actors, que ja estan assajant l’espectacle al local que La Cubana té a l’Hospitalet de Llobregat.

El fet d’haver escollit el Teatre Coliseum, a part de la seva admirable arquitectura de principis de segle, molt adient per aquest espectacle, ha estat també per un motiu entranyable: Aquest espai, que abans era cinema, La Cubana va reconvertir-lo en espai escènic amb “Cómeme el Coco, Negro” (la versió de l’any 2007), i estem molt orgullosos que aquesta pròxima temporada celebri el seu 10è aniversari com a tal.

Gente Bien: El Musical

Perquè fem un musical? Ja us ho explicarem més endavant… De moment dir-vos que ens hi hem vist obligats. Sempre hem cantat i ballat en tots els nostres espectacles, però sempre utilitzant l’art teatral del “dissimulo”. En aquest cas ho hauríem de fer seriosament, oi?  Voleu dir que ens en sortirem? De moment tenim escrita i musicada una opereta molt divertida… la resta està per veure. Ho sabrem fer bé? Qui sap? Però de teatre, segur que en farem!!!

Us anirem explicant de com va la història a través de la nostra nova pàgina web que vam estrenar abans d’ahir www.lacubana.es

 

INFORMACIÓ “GENTE BIEN”

Entrades a la venda a partir del 5 de Maig de 2016

 

A partir del 29 de setembre

Horaris

Dimecres – 21:00 hores

Dijous – 21:00 hores

Divendres: Doble funció – A les 18:00 i a les 21:30 hores

Dissabtes: Doble funció – A les 18:00 i a les 21:30 hores

Diumenges – 18:30 hores

Preus

Entre 25 i 39 Euros

Canals de venda www.grupbalana.com

Taquilles Teatre Coliseum (Gran Via, 595)

Ticketmaster

Grups

Top Grups 93 441 39 79

La Cubana 93 336 02 22 www.lacubana.es