EL PETIT LICEU OBRE LA TEMPORADA AMB MÉS IL·LUSIONISME QUE MAI ( a partir del 16 d´octubre)

  EL PETIT LICEU OBRE LA TEMPORADA AMB MÉS IL·LUSIONISME QUE MAI  

bc843e924c

 

 

 

 

 

 

Aria Kadabra inicia la programació familiar el proper 16 d’octubre amb una barreja de màgia i òpera que recorre els millors títols programats al Teatre

La nova temporada acollirà espectacles com El Superbarber de Sevilla, La petita flauta màgica, La casa flotant i Els músics de Bremen   El Petit Liceu obre la seva nova temporada amb Aria Kadabra, un nou espectacle que es podrà veure el 16, 22 i 23 d’octubre que ja va fascinar en l’edició de l’any passat i que es renova amb un nou argument adaptat a la nova programació del Liceu. Opera Illusion i Anna Llopart s’encarreguen de la idea i dramatúrgia d’aquesta segona edició d’un espectacle pioner que barreja  òpera, màgia i il·lusionisme. Gairebé 3.000 espectadors van omplir les dues funcions de l’espectacle estrella de 2015/16, una temporada familiar que va tancar amb un 85% d’ocupació.   Aquest espectacle fascinant d’il·lusionisme tindrà com a protagonista Fígaro (personatge principal de Le nozze di Figaro) i la temporada 2016/17 del Liceu.

Descobrirem tots els títols que ens esperen enguany de la mà del personatge creat per Mozart, que serà encantat per les bruixes de Macbeth i haurà de recórrer la temporada d’òpera amb obres com Elektra, Rigoletto, Don Giovanni… Escenes i il·lusions plenes de color, sorprenents i amb uns quants enigmes que caldrà resoldre amb les paraules màgiques del Liceu: Aria Kadabra. Música, màgia i teatre, amb els quals segur que tothom quedarà bocabadat.    

El Petit Liceu. Clàssics i innovació

La nova temporada familiar del Liceu acollirà alguns dels títols de més èxit de la temporada 2015/16, com El Superbarber de Sevilla, la magnífica adaptació d’El Tricicle de la cèlebre òpera de Rossini  (19 i 20 de novembre) o La petita flauta màgica, un espectacle de Comediants que porta 16 anys fent gaudir a petits i grans d’una de les obres mestra de Mozart (26 i 27 de desembre). El clàssic dels Germans Grimm Els músics de Bremen (25 i 26 de març i 1 i 2 d’abril) i Guillem Tell (6 de maig) una producció del Liceu amb adaptació, dramatúrgia i direcció de La Baldufa.   El conte musical de Montsalvatge i Debussy La casa flotant (25 i 26 de febrer) i L’ocell prodigiós (18 i 19 de febrer) de La Maquiné i ABAO-OLBE es mantenen a la programació familiar del Liceu després de veure’s per primera vegada la temporada passada, apostant així per la diversitat de gèneres i nous formats.