El Poble Espanyol acull Mahou Bravas Fest per segon any consecutiu i en gran format del 6 al 8 d’octubre➢ El gran festival street food dedicat a les patates braves tindrà lloc del 6 al 8 d’octubre amb una novetat destacada: l’esdeveniment es durà a terme en diferents espais del Poble Espanyol, aprofitant els més de 40.000 m2 quadrats a l’aire lliure de l’emblemàtic recinte de Montjuïc

➢ La segona edició de Mahou Bravas Fest comptarà amb l’oferta gastronòmica de 13 restaurants, música en directe, tallers i concursos

➢ El festival culminarà amb la selecció de les millors braves de Barcelona, premi atorgat pel vot dels assistents i un jurat format per professionals de gran reconeixement en l’àmbit gastronòmic

➢ L’entrada al Mahou Bravas Fest és gratuïta i cal descarregar-la anticipadament online. L’aforament de l’esdeveniment és limitat i es completarà per ordre d’arribada

 Després de l’èxit de la primera edició, a la qual van assistir més de 15.000 persones, aquesta tardor el Poble Espanyol tornarà a ser el punt de trobada dels amants dels esdeveniments gastronòmics amb Mahou Bravas Fest Barcelona, on es podran trobar les millors braves de Barcelona i altres tapes, juntes en un sol espai.

Del 6 al 8 d’octubre, 13 restaurants emblemàtics de la ciutat elaboraran les seves patates braves, i cada tapa es maridarà amb una cervesa Mahou diferent. Els participants oferiran també una tapa estrella del seu local, la qual no anirà a concurs, però completarà l’experiència dels visitants.
L’accés al festival és gratuït per a residents a Catalunya, amb aforament limitat que es completarà per ordre d’arribada, i totes les degustacions de braves tindran un preu de 3,5€. La resta de tapes tindran preus que oscil·laran entre els 5€ i els 15€, segons el restaurant. L’entrada a l’esdeveniment s’ha de descarregar online a poble-espanyol.com o bravasfest.com, i inclou la visita a tot el Poble Espanyol.

Mahou Bravas Fest Barcelona és un festival organitzat per Mahou, Bravas Barcelona, Pleisure i el Poble Espanyol.

Més espai, més restaurants, més escenaris, més dates i més propostes

Més espai: la novetat més significativa d’enguany és el nou format que pren l’esdeveniment. El festival es durà a terme en diversos espais del Poble Espanyol: l’Hivernacle de la Plaça Major, la zona Picnic i la Plaça Aragonesa. A més, els assistents podran gaudir dels més de 40.000 m2 a l’aire lliure de l’emblemàtic recinte de Montjuïc.

Més restaurants: en aquesta ocasió, el festival comptarà amb la participació de restaurants que ja van ser presents a la primera edició com Senyor Vermut, Bar Córdoba, Montesquiu, Acero i La Esquinica; i també amb noves incorporacions com El Sueño, Bar Marcel, Platillo Volador, Pepa Tomate, Rooster and Bubbles i Marcelino 1968, entre d’altres.

Més escenaris: els assistents gaudiran de música en directe que trobaran en dos escenaris diferents, un situat a l’Hivernacle de la Plaça Major i l’altre a la zona Pícnic del recinte. Els concerts es duran a terme en diferents horaris al llarg de tot el cap de setmana.

Més dates: a diferència de la primera edició, que es va desenvolupar en un cap de setmana, enguany el festival compta amb tres dates, i
s’inaugurarà el divendres 6 d’octubre amb el concert d’Hotel Cochambre i que s’allargarà amb braves, tapes i molta festa de les 18h fins la mitjanit.
Més propostes: per completar la visita dels assistents al festival, a la Plaça Aragonesa del Poble Espanyol hi haurà paradetes de productes gastronòmics com cafès, salses picants, olis, patates i gelats, entre d’altres.

Un esdeveniment que va més enllà de les braves

L’experiència gastronòmica es complementarà amb música en directe, DJs i sortejos com el que es proposarà al Passaport Braves, amb el qual els assistents tindran la possibilitat de guanyar el seu pes en cervesa Mahou 5 Estrellas si aconsegueixen els segells de tots els restaurants. A més, es faran degustacions i tallers de la mà d’experts de Mahou.

La disponibilitat a les activitats es completarà per ordre d’arribada, fins a completar l’aforament.

Premi a les millors braves de Barcelona amb un jurat de luxe

Durant el festival els restaurants oferiran la seva tapa de braves i el públic assistent podrà votar, d’entre totes aquelles que hagi tastat, la seva preferida. D’altra banda, un jurat format per grans professionals del sector gastronòmic com el xef Rafa Antonín –conegut a Instagram com @rafuel55, amb més de 790mil seguidors– i Ada Parellada –cuinera catalana coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana i amb més de 50mil seguidors a IG–, entre d’altres.

El festival culminarà amb la selecció de les millors braves de Barcelona, i es lliuraran dos premis: un atorgat pel vot dels assistents i un pel vot del jurat expert.

Els guanyadors de la primera edició van ser Senyor Vermut, un local familiar del carrer Provença, que va rebre el premi atorgat pel jurat; i el Bar Tomàs de Sarrià, reconegudíssim pels barcelonins i barcelonines per la seva cuina tradicional i especialitat en patates braves, que va rebre el premi per part del públic. La esquinica, per la seva banda, va rebre un reconeixement especial en honor a la seva trajectòria i en commemoració del seu 50è aniversari.

Pleisure Events&Communication i Bravas Barcelona, l’aliança perfecta

Després de l’èxit absolut dels esdeveniments que han organitzat junts, Mahou Bravas Fest Barcelona (primera edició), que va tenir lloc al Poble Espanyol de Barcelona el passat octubre de 2022 amb una assistència de 15.000 persones, i el Pizzas Fest, que va tenir lloc a La Farga de L’Hospitalet el passat mes de juny, amb uns 30.000 assistents, Pemsa Leisure i Bravas Barcelona tornen a unir forces en aquesta segona edició del Mahou Bravas Fest Barcelona, on s’hi esperen uns 20.000 assistents.

Pemsa Leisure S.L. és una agència dedicada a la gestió, producció i comunicació d’esdeveniments vinculats al món de l’empresa, l’oci i la cultura amb 30 anys d’experiència.

Bravas Barcelona és l’empresa del reconegut influencer i youtuber foodie Edu Gonzàlez. El seu és un projecte molt actiu, amb més de 300.000 seguidors a Instagram, que constantment participa en tours, fires i esdeveniments gastronòmics

INFORMACIÓ PRÀCTICA:
MAHOU BRAVAS FEST BARCELONA (2a edició)

 page4image42362208
POBLE ESPANYOL
Dates i horaris:
Divendres 6 d’octubre de 18h a 24h Dissabte 8 d’octubre de 12h a 24h Diumenge 2 d’octubre de 12h a 22h:
Patrocina:
Oli oficial:
page4image42363664 page4image42363872 page4image42364080 page4image42364288

Més informació a www.poble-espanyol.com i a www.bravasfest.com 

@pobleespanyol
@bravasbarcelona