El Poble Espanyol presenta aquesta tardor l’exposició Terra de l’Anell, inclosa amb l’entrada al recinte : Del 24 de setembre al 20 de novembreAquesta exposició fan dedicada a la trilogia més èpica i fantàstica de la literatura i el cinema és el plat fort de la programació de tardor del recinte de Montjuïc 

La mostra, que acollirà més de 200 peces, es podrà veure tots els dies del 24 de setembre al 20 de novembre i està inclosa en l’entrada al Poble Espanyol

En la seva programació de tardor el Poble Espanyol tornarà a apostar per la cultura i l’oci per a tots els públics amb un programa d’activitats que s’allargarà durant tres mesos
Barcelona, setembre de 2022 – El Poble Espanyol, que aposta per la cultura i l’oci per totes les edats, inaugura aquest 24 de setembre l’exposició Terra de l’Anell, una mostra que inclourà 250 peces de la botiga de col·leccionisme La Forja de Rivendel i que estarà disponible de dilluns a diumenge fins al 20 de novembre.


L’entrada a l’exposició està inclosa amb l’entrada al Poble Espanyol, que inclou la visita a tot el conjunt arquitectònic, als tallers d’artesania, al Museu Fran Daurel d’art contemporani, a la zona de tobogans gegants i a les instal·lacions audiovisuals.

La mostra més completa de la saga, mai vista al Poble Espanyol

L’exposició, instal·lada en una carpa de 700m2, acollirà estàtues a escala real, figures, rèpliques, diorames, recreacions d’escenaris, armes, litografies i cartells sobre els personatges i moments icònics de la saga sobre la Terra Mitjana més famosa del cinema. Es tracta d’una de les més grans col·leccions temàtiques en l’àmbit mundial sobre la trilogia.

La gran majoria de peces de la mostra han sigut realitzades per l’empresa neozelandesa Weta, que es va encarregar de realitzar l’atrezzo i els efectes especials de les pel·lícules de la saga.
L’exposició està vinculada a la botiga especialitzada en merchandising i peces de col·leccionisme de la saga la Forja de Rivendel, que tindrà un stand pop up perquè tots els assistents puguin adquirir tot tipus de productes relacionats amb l’univers de les novel·les. 

Visita a tot el Poble Espanyol, on la història es troba amb la cultura i l’oci

L’entrada a les activitats que programa el Poble Espanyol inclou la visita a tot el recinte i al seu contingut estable: arquitectura popular, el Museu Fran Daurel d’art contemporani, artesania, l’exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol i més de 40.000m2 a l’aire lliure en un entorn històric i monumental. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Terra de l’Anell – Exposició

Del 24 de setembre al 20 de novembre

De dilluns a divendres d’11h a 19:30h
Caps de setmana i festius de 10h a 20h

Preus: 
Inclòs amb l’entrada general del Poble Espanyol (a partir de 9€ anticipada online)
Nens i nenes de 0 a 3 anys: entrada gratuïta

Imprescindible reservar hora anticipadament (aforament limitat) Exposició FAN. No vinculada a Embracer Group.