El primer festival de barbacoa i música de Barcelona tindrà lloc aquest octubre al Poble Espanyol (entre l’1 i el 4 d’octubre)

El primer festival de barbacoa i música de Barcelona tindrà lloc aquest octubre al Poble Espanyol

image006

 

 

 

 

 

–RIBS&SHOUT és el nom del primer festival de Barcelona dedicat a la carn a la brasa, a la música i a la cultura BBQ. Entre l’1 i el 4 d’octubre el Poble Espanyol acollirà aquesta gran festa a l’aire lliure que inclourà activitats per a nens, joves i adults.

Les hamburgueses, els hot dogs i les costelles a la barbacoa seran els grans protagonistes… però no els únics. Una bona barbacoa no ho és si no s’acompanya de bona música i molta diversió. Per això, els assistents a aquesta trobada única podran veure en acció diverses bandes tribut a grups emblemàtics del rock internacional: Manel Fuentes&The Spring’s Team (tribut a Bruce Springsteen), Smoking Stones (tribut a The Rolling Stones), The Bond Scott Band (tribut a AC/DC), Willy and the poor boy (tribut a Creedence Clearwater Revival) i Al Sanchez & The Elvis Tribute Band (tribut a Elvis Presley). La programació musical es completarà durant els quatre dies amb actuacions de blues en directe i amb diversos DJs.

RIBS&SHOUT inclourà activitats de la mà de Weber, la millor marca de barbacoes i patrocinador tècnic de l’esdeveniment. Una d’aquestes propostes és The King of the Grill, el primer campionat de cuina a la barbacoa en el qual hi podran participar 10 equips. Un jurat encapçalat pels xefs del Weber Team Àlex Suñé i Carlos Fernández, serà l’encarregat de nomenar l’equip guanyador, que s’endurà una barbacoa Weber Original Kettle.

També hi haurà showcookings a càrrec dels xefs Paolo Casagrande i Paco Boigues “Pacocinillas” i tallers de cuina per a nens i adults amb els quals els assistents aprendran a treure el màxim partit a la seva barbacoa.

La programació del festival es completarà amb competicions de menjar picant i hot dogs, tallers de country en línia, una trobada de country el diumenge 4 a la tarda… i fins i tot un toro mecànic!

L’entrada serà gratuïta per a residents a Catalunya i de 20 a 22h els assistents podran beneficiar-se d’un 2×1 en cervesa.

Let’s RIBS&SHOUT!!!

Més informació a www.ribsandshout.com

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

RIBS&SHOUT – BBQ&MUSIC FESTIVAL

1, 2, 3 i 4 d’octubre de 2015

Poble Espanyol – Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 (Barcelona)

Horaris:

Dijous 1 d’octubre, de 20h a 2h

Divendres 2 d’octubre, de 19h a 2h

Dissabte 3 d’octubre, de 12 a 2h

Diumenge 4 d’octubre, de 12 a 20h

ENTRADA GRATUÏTA PER A RESIDENTS A CATALUNYA