El proper 13 de desembre fa cinc anys que vam inaugurar el Museu del Disseny de Barcelona. Per celebrar el 5è aniversari, els dies 13, 14 i 15 de desembre es podran visitar de forma gratuïta

El proper 13 de desembre fa cinc anys que vam inaugurar el Museu del Disseny de Barcelona. Per celebrar el 5è aniversari, els dies 13, 14 i 15 de desembre es podran visitar de forma gratuïta les quatre exposicions permanents del museu de dedicades al i l’exposició temporal Victor Papanek: La política del disseny.

L’exposició temporal Victor Papanek: La política del disseny també es podrà visitar de manera gratuïta i, els dies 14 i 15, es faran visites dinamitzades en família en diferents horaris: 11 h, 12.30 h, 16 h i 17.30 h (adreçades a famílies amb infants d’entre 6 i 12 anys; 3 € per persona. Aforament limitat. Inscripcions el mateix dia al taulell d’informació del museu).

A més, durant la setmana del 5è aniversari -del 10 al 15 de desembre- es podran comprar al taulell d’informació les publicacions editades pel Museu a un preu especial.

El cap de setmana de l’aniversari trobareu també tota l’oferta de tallers creatius adreçats a les famílies.

L’aniversari coincidirà amb Design Market Barcelona que organitza el FAD, la fira de referència per als amants del bon disseny amb una àmplia selecció de productes i amb més de 100 expositors amb creadors i nous talents a l’avantguarda del disseny independent.