ActividadesActualidad

El proper 16 de setembre, amb motiu de la festes de la ciutat, se celebra la 40a edició de la Cursa de la Mercè,

 

preguntaCM1

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper 16 de setembre, amb motiu de la festes de la ciutat, se celebra la 40a edició de la Cursa de la Mercè, la cursa popular de la ciutat. Per donar visibilitat a la festa, hem preparat un concurs ben senzill a través del qual regalem unes vambes SCOTT i una nit per a dues persones a un resort. Us ho expliquem!

El concurs és molt senzill. Es tracta de respondre correctament a preguntes relacionades amb la història de la Cursa de la Mercè que anirem publicant a les nostres xarxes socials. Cada dia, des del 5 fins al 15 de setembre, a través de les xarxes socials de BCN Esports (Twitter, Facebook i Instagram stories), publicarem aquestes preguntes. Llegiu les bases del concurs per conèixer-ne tots els detalls.

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions. Les respostes són a un article sobre la història de la cursa que ha escrit en Miquel Pucurull. Només haureu de llegir-lo i contestar.

Entre totes les persones que participin i contestin correctament les publicacions, realitzarem un sorteig. El premi són unes vambes SCOTT i una nit per a dues persones a l’Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort de Lloret.
Entrenament de luxe a l’Estadi Olímpic per preparar la Cursa de la Mercè

L’1 de setembre, a les 9:30 hores, se celebra a l’Estadi Olímpic Lluís Companys un entrenament amb uns 500 atletes de tots els nivells que serà l’avantsala de la cursa.

En el marc de la preparació de la 40a Cursa de la Mercè que se celebra el diumenge 16 de setembre, estem preparant un entrenament conjuntament amb La Sansi, organitzador tècnic de la cursa, perquè pugueu preparar la cursa de forma gratuïta en un espai com l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Aquest entrenament tindrà lloc l’1 de setembre, a partir de les 9:30 hores i està obert a corredors i corredores de tots els nivells que han d’estar inscrits a la cursa. L’èxit de participació ha estat total i s’han superat totes les expectatives inicials. Tant és així que, en aquest entrenament hi participaran al voltant de 500 atletes.

Consulteu la programació prevista de la sessió, que estarà dirigida per entrenadors nacionals i atletes olímpics. Els participants, disposaran de dutxes, assegurança d’accidents personal, pàrquing gratuït, guarda-roba, avituallament, i un pica-pica final.
Coneix el recorregut de la Cursa de la Mercè!

La Cursa de la Mercè proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la capital catalana; un recorregut que ja ha esdevingut un clàssic d’aquesta prova festiva amb més de tres dècades de tradició. La sortida i l’arribada són a l’Av. de la Reina M. Cristina

El recorregut d’aquesta edició 2017 passa pels següents carrers:

Sortida.Pl. d’Espanya, Av. del Paral·lel, C. Calàbria, Gran Via de les Corts Catalanes, Pg. de Sant Joan, Pg. de Lluís Companys, C. Buenaventura Muñoz, C. Roger de Flor, Pg. de Pujades, Pg. de Lluís Companys calçada central (Arc de Triomf), Rda. de Sant Pere, Rda. Universitat, Pl. de la Universitat, Rda. de Sant Antoni, C. de Sepúlveda, C. de Viladomat, Av. del Paral·lel, Pl. d’Espanya. Arribada
Obrim inscripcions!
09/07/18

Hem obert les inscripcions de la Cursa de la Mercè 2018, que tenen un cost simbòlic de 5 euros, que -com és habitual- van destinats a donar suport a un projecte solidari. Recordeu que la inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament.

Un any més, esperem una cursa multitudinària. Volem omplir els carrers de Barcelona de corredors i corredores i per això, us heu d’afanyar i apuntar-vos-hi perquè, quan arribem a 14.000 participants, tancarem les inscripcions.

No dubteu més i veniu a gaudir dels millors 10 quilòmetres de la ciutat. La Cursa de la Mercè és, sens dubte, la Cursa de la Ciutat! Us hi esperem a tots i totes!
40 anys d’esport popular!
30/06/18

Fa 40 anys, la ciutadania barcelonina va apostar per l’esport popular com una de les eines per fugir d’una de les etapes més negres d’Espanya, la dictadura.

Així doncs, al 1979, es van crear diversos esdeveniments esportius que avui dia són referents de l’esport barceloní com la Cursa de la Mercè, la Marató de Barcelona, la Cursa del Corte Inglés o la Cursa de Sant Antoni, entre d’altres.

A partir d’aquest moment, les curses van esdevenir una activitat popular entre bona part de la ciutadania.
Prepara’t per a la 40a Cursa de la Mercè!
20/06/18

Com ja és tradició, la segona quinzena de setembre arriben les Festes de la Mercè a la ciutat, i una de les grans activitats de la festa major de la ciutat és la cursa, que enguany arriba a les 40 edicions. Apunteu-vos-ho: 16 de setembre a les 9 hores amb sortida i arribada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

La Cursa de la Mercè s’ha convertit en un dels grans esdeveniments esportius de la ciutat i a menys de tres mesos del dia, ja estem escalfant motors. Que l’estiu no sigui una llosa i aprofiteu per sortir a córrer, entrenar i encarar la cursa d’aquest any amb la màxima il·lusió.