El proper 28 de febrer, dia de Dijous Gras, a les 18h de la tarda, el rei Carnestoltes arribarà puntual al centre de la ciutat

 

 

1280x350_cat

 

L’Arribo encén la gresca del Carnaval

  • La Rambla serà escenari d’una cercavila que finalitzarà al Palau de la Virreina amb la lectura del tradicional ban
  • L’Arribo, a càrrec de la companyia Comediants i amb la col·laboració i complicitat dels Amics de la Rambla, retrà homenatge a aquest espai i les seves floristes

El proper 28 de febrer, dia de Dijous Gras, a les 18h de la tarda, el rei Carnestoltes arribarà puntual al centre de la ciutat, per proclamar el seu regnat de disbauxa que s’allargarà fins al dia 6 de març amb rues i activitats als diferents districtes de la ciutat.

La companyia Comediants serà l’encarregada d’estrenar el Carnaval de Barcelona amb el tradicional Arribo, i ho farà de la mà dels reis de la festa: ses majestats Belluga i Tòtil Tocatdelala. Acompanyant-los, s’hi podran veure el seguici format pels capgrossos de la Rambla, els grotescos emperadors de les corts europees amb els set ambaixadors, l’Orquestra Reial i els Gegants del Carnaval.

La rua s’iniciarà a les 18h davant el monument als Sampere, a l’altura de l’Arts Santa Mònica, i pujarà Rambla amunt ballant i fent ballar tothom amb una carrossa ben guarnida amb flors rambleres mentre a les façanes de diversos edificis emblemàtics hi van apareixent els portaveus del País de Xauxa: els Set Ambaixadors, representants dels excessos de la festa.

Entre salts, balls i cançons el seguici arribarà al Palau de la Virreina per prendre l’edifici com a seu de la República del Carnaval. L’esclat de taronjada de confeti, màscares florals i focs artificials, donaran de manera definitiva el tret de sortida a les festes de Carnaval de Barcelona.

Vine a la Rambla, a l’hora que el sol es pon: posa’t la màscara una estona, fem abraçades en excés, que el Carnaval de Barcelona cura les penes i l’estrès!