El proper 6 i 7 de novembre celebrarem una nova edició del Mercat de l’Olimpic, al Port Olímpic de Barcelona.

Torna el Market de l’Olimpic

El proper 6 i 7 de novembre celebrarem una nova edició del Mercat de l’Olimpic, al Port Olímpic de Barcelona.
Un mercat de petits creadors/es que presentaran projectes independents i compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat, tal com il.lustracions, cosmètica natural, ceramistes, joies d’autor, moda amb teixits orgànics, i complements per aquesta tardor.

El mercat inclou també un espai gastronòmic per fer-hi el vermut davant del mar, tastar les delicioses crepes dolces i salades, els smoothies de fruita natural, i a més a més passar una bona estona a la zona lúdica amb vint jocs gegants de fusta per infants des dels 3 anys fins l’edat dels vostres àvis i àvies.

Seguint la nostra contribució amb l’Agenda 2030, ens comprometem a iniciar un seguit d’accions emmarcades en un Pla de Responsabilitat Social Corporativa per minimitzar el nostre impacte al medi ambient i per millorar les nostres relacions amb les persones que treballen amb nosaltres i les persones que visiten l’esdeveniment.

Seguint el nostre Pla d’RSC, emmarcat en l’Agenda 2030, volem també contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) implicant-nos en l’ODS 11: Ciutats i comunitats sostenibles, l’ODS 12: Consum i producció responsable i l’ODS 13: Acció climàtica.

Sempre amb la missió d’inspirar moments d’optimisme i felicitat, creant valors amb la fusió d’activitats d’oci, música, moda i gastronomia potenciant els valors de la sostenibilitat.

Tenim la sort de situar-nos al costat de la zona reformada del port on hi haurà També una exposició d’imatges de diferents països vinculades a la protecció de la bioesfera, en especial dels animals marins.

Retrobem-nos el 6 i 7 de novembre al Port Olímpic de Barcelona!

Més informació:

Port Olimpic de Barcelona Moll de gregal
Horari: de 11h a 20h Entrada gratuïta