El protagonista d´Expediente X i Californication actuarà a BARTS el 14 de maig.

PressPhotocopia_122058

 

 

 

 

 

 

 

AN EVENING WITH DAVID DUCHOVNY

El protagonista d´Expediente X i Californication actuarà a BARTS el 14 de maig.

David Duchovny, l´estrella d´Expediente X i de Californication, no s´ha conformat amb ser un actor multipremiat i el líder d´una sèrie de culte que té milions de seguidors en el món. Ha experimentat amb el treball darrere de la càmera en sèries com la ja esmentada Expedient X i Bones, i en la cinta House of D. És l´autor de la novel·la Holy Cow i ara sorprèn amb la seva faceta com a músic.

Duchovny va publicar amb Think Say Records el disc titulat Hell or Highwater en què s´adverteixen les reminiscències a Wilco i a R.E.M, dues bandes que l´intèrpret reconeix com a influències en aquest enregistrament.

Tot i la mala fama que generalment envolta els actors de Hollywood que s´aventuren en el món de la música -en tenim a la punta de la llengua Keanu Reeves i Don Johnson- ara és el moment de posar de banda els prejudicis i reconèixer que no tots els actors que clamen ser estrelles de rock són una farsa i en el debut de Duchovny com a músic trobem un talent autèntic que es puja a l´escenari amb honestedat i sense escarafalls, sense afany de protagonismes i amb ganes de compartir la seva música.

Amb una veu fosca, introvertida i fosca, que recorda a la de Jakob Dylan, fa seva la cançó Americana al llarg de 12 tracks que no amaguen el seu deute amb el folk i el rock.

Let it Rain obre amb una guitarra acústica i la veu greu i gairebé nua de Duchovny, que compta directament la història darrere d´una ruptura amorosa, per després donar pas a 3000, una oda pacifista. Rebuscant en el territori de Johny Cash però creuant el camí d´Eddie Vedder i Ryan Adams, està Another Year, un tema en el qual l´ara cantant aixeca la veu amb confiança lluny de qualsevol zona de confort; però és en en el track When the Time Comes on Duchovny s´exposa completament, mostrant la textura vellutada de la seva gola.

Un disc rodó, sense fissures, tan modest com autèntic, que ret homenatge als grans de la cançó nord-americana.

ENTRADES AVUI A LA VENDA entrades.elperiodico

_____________________________________________________________________________________

 

 

AN EVENING WITH DAVID DUCHOVNY

El protagonista de Expediente X y Californication actuará en BARTS el 14 de mayo.

David Duchovny, la estrella de Expediente X y de Californication,  no se ha conformado con ser un actor multipremiado y el líder de una serie de culto que tiene millones de seguidores en el mundo. Ha experimentado con el trabajo detrás de la cámara en series como la ya mencionada Expediente X y Bones, y en la cinta House of D.  Es el autor de la novela Holy Cow y ahora sorprende con su faceta como músico.

Duchovny publicó con Think Say Records el disco titulado Hell or Highwater en el que se advierten las reminiscencias a Wilco y a R.E.M, dos bandas a las que el intérprete reconoce como influencias en esta grabación.

A pesar de la mala fama que generalmente rodea a los actores de Hollywood que se aventuran en el mundo de la música –tenemos en la punta de la lengua a Keanu Reeves y a Don Johnson- ahora es el momento de  poner de lado los prejuicios y reconocer que no todos los actores que claman ser estrellas de rock son una farsa y  en el debut de Duchovny  como músico  encontramos un talento auténtico que se sube al escenario con honestidad y sin aspavientos, sin afán de protagonismos y con ganas de compartir su música.

Con una voz hosca, introvertida y oscura, que recuerda a la de Jakob Dylan, hace suya la canción Americana a lo largo de 12 tracks que no esconden su deuda con el folk y el rock.

Let it Rain abre con una guitarra acústica y la voz grave y casi desnuda de Duchovny, que cuenta directamente la historia detrás de una ruptura amorosa, para luego dar paso a 3000, una oda pacifista. Rebuscando en el territorio de Johny Cash pero cruzando el camino de Eddie Vedder y Ryan Adams, está Another Year, un tema en el que el ahora cantante levanta la voz con confianza lejos de cualquier zona de confort; pero es en en el track When the Time Comes donde Duchovny se expone completamente, mostrando la textura aterciopelada de su garganta.

Un disco redondo, sin fisuras, tan modesto como auténtico,  que rinde homenaje a los grandes de la canción estadounidense.