El Rei Carnestoltes farà parada al Poble Espanyol acompanyat de la música de Flor&Rolf, de The Pinker Tones (7 de febrer)

image001
El Rei Carnestoltes farà parada al Poble Espanyol acompanyat de la música de Flor&Rolf, de The Pinker Tones

S’acosta l’arribada del Rei Carnestoltes i el Poble Espanyol ja s’està preparant per rebre’l amb una gran festa que tindrà lloc el proper diumenge 7 de febrer.

 

Serà una festa divertida i farcida d’activitats per a tots els públics i amb un gran protagonista: la música! El plat fort, la presentació en concert del tercer llibre-disc del projecte Flor&Rolf del grup barceloní The Pinker Tones. Però també hi haurà rua de Carnestoltes al ritme dels Tabalers del Poble Sec i una coreografia multitudinària a ritme de Bollywood!

 

El programa de la festa es completa amb una gimcana familiar, el taller “disfressa la teva sardina”, concurs de disfresses, maquillatge infantil i bagul de les disfresses Party Fiesta per qui no pugui venir disfressat de casa… i una zona amb 18 jocs populars com carrera de sacs, xanques, hula-hops, mini golf, estirar la corda, punteria, ping pong a 4 bandes i dianes, entre d’altres.

L’entrada tindrà un preu especial de 5€ per a nens i adults (l’entrada pels menors de 4 anys i pels socis del Poble Espanyol és gratuïta).

Més informació a www.poble-espanyol.com

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

CARNESTOLTES 2016 :: POBLE ESPANYOL

Diumenge 7 de febrer de 2016

Poble Espanyol – Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 (Barcelona)

Horari: D’11 a 17 hores, aprox.

Entrada gratuïta menors de 4 anys. Adults i nens, 5€.