El Round About Midnight no s’atura i continua amb el concert d’Ayo (28 de març) Teatre Coliseum

banners_ayo-700x296_400

ROUND ABOUT MIDNIGHT, EL NOU CLUB DE MÚSICA AL COR DE BARCELONA

El Round About Midnight no s’atura i continua amb el concert d’Ayo, que ens presenta el seu darrer treball
 Ayo, la gran diva del soul, presentarà el seu darrer treball, Ticket To The World 

El concert tindrà lloc al Teatre Coliseum el proper divendres 28 de març (23h)

El següent concert de Round About Midnight, a càrrec de Keziah Jones, canvia de data i passa del 12 al 25 d’abril

El Teatre Coliseum tornarà a acollir els concerts del Round About Midnight, promogut per Serious Fan Music, Postonove i Grup Balañá. La màgia de la música a curta distància en aquesta segona edició continua amb un segon concert a càrrec d’Ayo, la gran diva del soul, que ens presentarà el seu darrer treball, Ticket To The World. Ayo ens presenta Ticket To The World Joy Olasunmibo Ogunmakin, Ayo, és una cantant i compositora d’orígens romanesos i nigerians, establerta a París i que no visita Barcelona des del seu emblemàtic concert al Palau de la Música el 2009.

Ayo representa una de les veus més seductores de l’escena internacional de la música afroamericana, comparable amb Erykah Badu o la millor Sade, i torna a la capital catalana després de cinc anys i acompanyada per la seva banda.
El seu estil juga amb el reggae i jazz, però conjugats a la perfecció amb sonoritats del folk, el country i el rock. Amb quatre cds editats, la seva carrera té una gran ascendència i ha venut un milió i mig de discos en 40 països.
El seu concert tindrà lloc al Teatre Coliseum el proper divendres 28 de març, a les 23h.

Nova data pel concert de Keziah Jones! 25 d’abril! El següent concert del Round About Midnight serà a càrrec de Keziah Jones, però varia la seva data original. Passa del 12 d’abril al 25 del mateix mes.