El talent de l’OBC i la imaginació de Pixar junts aquest cap de setmana a L’Auditori a Pixar in Concert (6, 7 i 8 de febrer)

El talent de l’OBC i la imaginació de Pixar junts aquest cap de setmana a L’Auditori a Pixar in Concert

pixar_3

Es projectaran les millors escenes de Toy Story, Buscant Nemo, Wall-E, Cars i Up, entre d’altres, mentre l’OBC n’interpreta la música en directe

Els amants de l’animació de totes les edats tenen una cita ineludible aquest cap de setmana a L’Auditori. L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretarà en viu les músiques de les escenes més populars de les pel·lícules de Pixar mentre són projectades a la pantalla de cinema que s’ha instal·lat a la Sala 1 Pau Casals. A «Pixar in Concert» és la primera vegada que aquesta prestigiosa productora presenta un recorregut audiovisual pels millors fragments de les seves pel·lícules amb la música en viu. Una oportunitat única per reviure els millors moments cinematogràfics que ha donat l’animació i per descobrir l’estreta relació entre la música i les històries que ens fan somniar a través la gran pantalla.

Aquest cap de setmana passaran per L’Auditori els protagonistes de la trilogia de Toy Story, Buscant Nemo, Rataouille, Wall-E, Cars, Up, Els Increïbles, Bichos, Brave i Monstres Inc. Tots ells, projectats en alta definició mentre l’orquestra interpreta sobre l’escenari la banda sonora. Unes composicions que han guanyat 10 premis Grammy i 3 Oscars. Des del 1995, Pixar ha produït catorze llargmetratges i, en tots ells, la música ha estat un element narratiu indispensable per transmetre les aventures i desventures dels personatges.

El director Jordi Bernàcer, que va dirigir l’OBC per darrera vegada el mes de juny de 2014 en el concert d’estiu a la platja de la Barceloneta, serà l’encarregat de conduir l’Orquestra per aquesta aventura cinematogràfica. «Pixar in Concert» es podrà veure a L’Auditori els propers 6, 7 i 8 de febrer.

Amb propostes com «El Senyor dels Anells», «Pixar in Concert» i «The Artist» (18/07) L’Auditori reitera la seva voluntat d’oferir una programació més enllà dels concerts simfònics i d’obrir-se a altres expressions artístiques, especialment les visuals, i d’apropar-se a tots els públics perquè tothom pugui gaudir de la qualitat de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.