El Teatre-Auditori es convertirà, el proper octubre, en una sala de Cabaret

El Teatre-Auditori es convertirà, el proper octubre, en una sala de Cabaret

17178888960_547d0fced2_o

 

 

 

 

 

 

 

 

Joan Manuel Serrat presentarà la seva Antologia Desordenada en dos concerts, l’11 i el 12 de setembre
Set funcions de l’espectacle The Hole 1 possibilitaran aquesta transformació, que servirà per acollir, a més altres actuacions com les de Vanesa Martin, Carlos Latre i Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona

Aquest mes de maig es posen a la venda les entrades per a tots aquests espectacles

Del 9 d’octubre al 8 de novembre la platea del Teatre-Auditori es convertirà en una sala format cabaret, amb 97 taules i una capacitat màxima de 388 espectadors ( més de 700 en total). Tot aprofitant l’actualització del pati de butaques, l’equip del Teatre arrisca en provar aquest nou format per encabir tot tipus d’espectacles i millorar l’experiència dels espectadors habituals de la sala. El Teatre oferirà l’opció de veure aquests i d’altres espectacles tot prenent una copa dins el teatre.

En aquesta nova Sala Cabaret, s’hi podran veure una dotzena d’espectacles, dels quals ara n’avancem 4:

VANESA MARTÍN

CRÓNICA DE UN BAILE SALA CABARET
Divendres 23 d’octubre, 21 h
ENTRADES A PARTIR DEL DIJOUS 14 DE MAIG
Crónica de un baile és el quart treball de Vanesa Martín, una de les cantants i compositores més admirades del panorama espanyol dels últims anys. La malaguenya torna als escenaris amb un disc ple de força i lletres carregades d’emoció..

OBESES 3D
OBESES & BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA SALA CABARET
Dissabte 24 d’octubre, 21 h

ENTRADES A PARTIR DEL DIJOUS 14DE MAIG
Després de l’aparició del seu primer disc el 2011, Obeses s’ha convertit en un dels grups de referència de la música pop rock del nostre país. Amb Obeses 3D la banda presenta el seu tercer treball discogràfic amb la Banda Municipal de Barcelona.

THE HOLE 1

CLUB-TEATRO-CABARET SALA CABARET

Del dimecres 28 d’octubre al diumenge 1 de novembre
ENTRADES A PARTIR DEL DIJOUS 14 DE MAIG
Un xou fresc i descarat amb números de nou burlesque, comèdia, música en directe, suggerents stripteases, circ i, fins i tot, una gran història d’amor. Una experiència inigualable, una gran festa que posarà de cap per avall les nits del Teatre-Auditori.

CARLOS LATRE
15 AÑOS NO ES NADA SALA CABARET
Diumenge 8 de novembre, 19 h
ENTRADES A PARTIR DEL DIJOUS 14 DE MAIG
El showman celebra els seus 15 anys al món de l’espectacle amb un one-man show més proper i més divertit que mai. Carlos Latre posa en escena tots els personatges que l’han acompanyat durant la seva trajectòria en un trepidant espectacle on no podràs parar de riure.

El cantautor Joan Manuel Serrat presenta Antología desordenada, el nou àlbum que recopila 50 cançons escollides especialment per celebrar els seus 50 anys de carrera

JOAN MANUEL SERRAT

ANTOLOGIA DESORDENADA

Divendres 11 i dissabte 12 de setembre, 21 h

Ricard Miralles, direcció musical i piano
José Mas «Kitflus», teclats i programacions
Vicente Climent, bateria i percussions
David Palau, guitarres
Ray Ferrer, contrabaix i baix elèctric

L’any 2015 es compleixen 50 anys des de la seva primera aparició artística en públic. Va ser el 18 de febrer de 1965 a l’estudi Toreski de Ràdio Barcelona durant el programa matinal Radioscope. El cantautor celebra l’aniversari amb la presentació d’un disc quàdruple, Antologia desordenada, en el qual l’acompanyen 31 músics.
D’entre les 600 cançons que formen part del seu cançoner, Serrat n’ha triat 50. «És una elecció personal», segons el cantautor, «una tria que fins i tot pot resultar curiosa, i que segur que tornaran a emocionar el seu públic més fidel.

En el marc d’una gira que el portarà per escenaris de tot el món, amb més de 100 concerts, el noi del Poble Sec interpretarà temes emblemàtics com Penélope, Me’n vaig a peu, Esos locos bajitos, Mediterráneo, Señora, la Tieta, Hoy puede ser un gran día o Paraules d’amor, en aquest concert de luxe.

VENDA D’ENTRADES A PARTIR DEL DIMARTS 5 DE MAIG

VENDA D’ENTRADES: www.tasantcugat.cat<http://www.tasantcugat.cat/> – 935891268