El Teatre Condal tanca temporada amb tres espectacles amb molt d´orgull

Una cita amb la Brigitta

Per sobre de totes les coses

Ballet de Barcelona: 5è aniversari


El Teatre Condal tanca una temporada històrica amb tres espectacles en consonància amb els valors que caracteritzen la línia artística del teatre; tres muntatges molt diferents entre si, però que, com és habitual en la programació del Condal, comparteixen un alt nivell artístic i una aproximació per a tots els públics, impulsant la multiplicitat de llenguatges escènics i la pluralitat de perspectives.

Un monòleg interactiu, un concert homenatge i un muntatge de dansa; tres relats sobre l’acceptació de la diferència units sota una necessària bandera de tolerància i diversitat.  

El dissabte 13 de juliol, arribarà, al teatre del Paral·lel, Una cita amb la Brigitta. Un espectacle ple d’humor, música, llum, màgia i moltes sorpreses de la mà de Brigitta Lamoure, amb text i direcció de Fèlix Herzog. Un trepidant viatge de música, efectes visuals, cançons populars, anècdotes, ironies sobre l’actualitat i riures sense descans.

El dilluns 15 de juliol, la música i la nostàlgia seran les protagonistes amb Per sobre de totes les cosesUn únic concert benèfic que celebra, deu anys després, el que va significar la producció catalana del musical nord-americà Bare, una òpera pop, organitzat per Daniel AnglèsÀgata CasanovasMarc FlynnMarc Gómez i Anna Herebia.

I, com a colofó final, el Teatre Condal acollirà Ballet de Barcelona. Gran Gala 5è aniversariun espectacle ple d’estils, contrastos i gran talent. Amb coreografies neoclàssiques i contemporànies, la companyia repassa la seva trajectòria i evolució al llarg d’ aquests cinc anys amb dues peces molt personals: Chronos Divergents.

UNA CITA AMB LA BRIGITTA
Dissabte 13 de juliol a les 20h


Brigitta Lamoure agafa les regnes d’un monòleg on el funambulisme entre text i improvisació és constant. Una demostració d’ofici i virtuosisme, resultat de tota una vida als escenaris, que ara aterren sobre les taules i arriben a l’audiència en aquest format fresc, divertit i ple d’emoció. Una funció plena de records i memòria, de picades d’ullet al present i a l’actualitat, però pensada també per a totes les noves generacions que, cada cop més, revisiten aquest gènere amb una mirada renovada.

Un gran homenatge als anys daurats de la comèdia musical catalana i als grans noms de dona que ocupaven les marquesines del Paral·lel.

CONCERT PER SOBRE DE TOTES LES COSES
 Dilluns 15 de juliol a les 21h


Fa deu anys, MADAM Teatre, una companyia formada per Daniel AnglèsÀgata CasanovasMarc FlynnMarc Gómez i Anna Herebia, va nèixer per portar a Barcelona Bare: a pop opera. I malgrat les dificultats d’aixecar un projecte d’aquestes dimensions, aconseguiren fer temporada al Teatre Gaudí i guanyar el Premi de la Crítica a Millor Musical amb l’espectacle Per sobre de totes les coses.

En aquell moment, un públic àvid de noves històries, nova música i nous talents veia, i inclús repetia, una funció que els arribava i els tocava d’una manera diferent.

Deu anys després, volen celebrar aquella fita amb un concert benèfic per recordar i tornar a viure i sentir (en tots els sentits i amb tots els sentits) recuperant la història d’un amor shakesperianament impossible: la història d’en Peter i en Jason, acompanyada d’una inspirada partitura composta per Damon Intrabartolo, qui, igual que el destí dels dos amants, va veure el seu final massa d’hora.
Un gran esdeveniment per celebrar el que va significar i signica, encara, aquest musical de culte. Un únic concert en benefici de l’associació lgtbiq+ AHORA DÓNDE.

 BALLET DE BARCELONA. GRAN GALA 5è ANIVERSARI
 Dissabte 20 de juliol a les 20h i Diumenge 21 de juliol a les 18h


Aquesta actuació servirà com a homenatge a l’èxit i a l’esperit innovador del Ballet de Barcelona, una formació que va néixer d’un profund amor tant per les persones com per la dansa cultivant, a més, un entorn on els ballarins puguin prosperar creativament i personalment.
En aquestes dues màgiques nits, el Ballet de Barcelona presentarà dues peces molt importants en la trajectòria de la companyia:

Chronos és un ballet neoclàssic on s’exploren qüestions relacionades amb el temps a través d’una sèrie de moviments que desafien i emocionen ballarins i públic. Una gamma de capacitats físiques a través d’explosions extremes de moviment enèrgic que després contrasten amb moments íntims de calma.

Divergents és una coreografia creada per celebrar aquest 5è Aniversari i la trajectòria única del Ballet de Barcelona. El director artístic, Chase Johnsey, utilitza l’extraordinari superorganisme de les abelles per demostrar la forta comunitat i l’ambient apassionat que el Ballet de Barcelona ha creat. Amb una banda sonora de hip-hop, música electrònica i experimental, aquesta producció aporta un enfocament fresc al món del ballet, alhora que serveix de testimoni dels èxits de la companyia.
Gaudeix de la màgia de la dansa amb aquesta gran festa que celebra els cinc primers anys del Ballet de Barcelona.


Instagram

YouTube

Pàgina Web