EL ÚLTIMO VERMUT DEL MES’ AMB JOAN MIQUEL OLIVER 30 de setembre

EL ÚLTIMO VERMUT DEL MES’ AMB JOAN MIQUEL OLIVER

el-ultimo-vermut-por-fin-buenook-620x382

 

 

 

 

 

 

 

 

El pròxim diumenge 30 de setembre el Mercat dels Encants donarà la benvinguda a ‘El Último Vermut del Mes‘ amb Joan Miquel Oliver! El nou cicle de concerts, organitzat per Cooncert.com, serà el primer cicle musical de Barcelona on el mateix públic serà l’encarregat d’escollir els artistes que actuaran a cadascuna de les sessions.

Des d’ara, i durant la temporada de tardor 2018, tothom que vulgui podrà gaudir de 12 del migdia a 4 de la tarda d’un vermut amb música en directe en un dels espais amb més història i encant de la ciutat. Per si amb això no n’hi hagués prou, l’esdeveniment comptarà a més a més amb una selecció de foodtrucks on es podran tastar delícies d’arreu del món.

La primera cita arrencarà amb el directe de l’ex compositor i guitarrista de la mítica banda Antònia Font, Joan Miquel Oliver, i seguirà amb una selecció musical de Pin&Pon DJs. Per aquesta ocasió Joan Miquel no només interpretarà alguns temes clàssics del seu repertori en solitari, sinó que també sorprendrà el públic amb algunes cançons d’Elektra’, el seu nou disc previst per l’octubre. Un àlbum que tancarà una trilogia després dels seus darrers treballs ‘Pegasus’ (Sony Music, 2015) i ‘Atlantis’ (Sony Music, 2017).

El segon ‘Últim Vermut del Mes’ arribarà el diumenge 28 d’octubre amb una actuació musical encara per confirmar ja que, com hem dit, seran els mateixos usuaris els que votaran quins seran els artistes o bandes que actuaran al pròxim vermut. Es tracta d’una proposta única a preu popular que permetrà al públic ser part activa de l’esdeveniment triant el cartell amb els seus artistes preferits. Les entrades costen 3€ i es poden comprar aquí.

Amb aquest innovador cicle musical, Cooncert.com vol destacar la importància de la tradició del vermut com a forma de socialització i fomentar la seva cultura a Barcelona, no només com a tradició arrelada a la ciutat comtal, sinó com a part destacada del seu teixit social i cultural.


MERCAT DELS ENCANTS
PLAÇA DE LES GLÒRIES CATALANES
30/09
12:00 a 16:00