El Van Van porta el seu mercat gastronòmada al barri del Raval per celebrar el 20è aniversari del MACBA (del 27 al 29 de novembre)

20151120090330233_300_420_1_0
El Van Van porta el seu mercat gastronòmada al barri del Raval per celebrar el 20è aniversari del MACBA

17 food trucks s’instal·laran el cap de setmana del 27 al 29 de novembre a la plaça Joan Corominas, complementant amb la seva festa gastronòmica les celebracions del MACBA, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona

Del 27 al 29 de novembre el Van Van. Mercat Gastronòmada estarà a la Plaça Joan Corominas amb motiu del 20è aniversari del MACBA, una gran festa ciutadana que es celebrarà dissabte 28 de novembre de 10 del matí fins a la mitjanit. Aquell dia tots els espais del Museu s’obriran al públic i es programaran diferents activitats com ara projeccions, visites guiades, tallers familiars, espectacles de dansa i concerts.

El Van Van es suma a la celebració traslladant la festa a l’exterior del Museu amb la seva proposta de menjar de carrer de qualitat. Un comboi de 17 food-trucks s’instal·larà a la plaça Joan Corominas configurant un espai pensat per a que veïns del barri i visitants puguin gaudir del millor menjar en un entorn privilegiat a l’aire lliure, a tocar del Museu.

El menú el conformarà una variada selecció de la millor cuina de carrer, entre les que hi haurà especialitats asiàtiques, peruanes, índies, cuina mediterrània, italiana, mexicana, entrepans d’autor i una llarga llista pensada per satisfer i sorprendre tots els públics.

Els food-trucks participants són: The Rooftop Smokehouse, Mr frank and the butis, Caravan Made, Chôk the chocolate Kitchen, Toya Petit Bar, Masala ’73, Eureka Street Food, La Cocina Palpita, El Petit Bangkok, L’Agosarada, Maria Una Crepe, La Carletta, Fogons Urbans, Warike, La Porchetta, Chivuo’s i la Pick Up.

20150902114224776_300_199_1_0

 

 

 

 

 

 

Localitzacions singulars

Després d’haver celebrat edicions en espais tant singulars com el Parc de la Ciutadella, la plaça de Toros Monumental, el Castell de Montjuïc o la plaça de les Glòries, el Van Van arriba per primer cop al barri del Raval apostant un cop més per ocupar de forma efímera, espais singulars de la ciutat a través de la gastronomia en un ambient festiu.

​Gastronomia i cultura a l’espai públic

Amb aquesta edició conjunta amb el MACBA, el Van Van vol reivindicar la dimensió i el valor cultural d’un projecte que es planteja com una gran revetlla popular amb la gastronomia i l’art com a principals fils conductors. Un projecte que entén la gastronomia com a eina també al servei de la dinamització cultural i que reivindica l’apropiació col·lectiva de l’espai públic a través del menjar com a manifestació cívica i cultural, que converteix de forma temporal carrers, places i parcs en un gran menjador a l’aire lliure.

Les anteriors edicions del Van Van han tingut una molt bona acollida de públic, un indicador de l’interès que desperta aquest moviment gastronòmic a casa nostra.

El Van Van és un projecte que va néixer a Barcelona amb caràcter nòmada i voluntat d’itinerar el seu comboi gastronòmic per tot el territori català.

VAN VAN MARKET. MERCAT GASTRONÒMADA

27, 28 i 29 de novembre

Plaça Joan Corominas – Barcelona

Divendres de 18.00 a 24.00h

Dissabte de 12.00 a 24.00h

Diumenge de 12.00 a 18.00h