EL VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA ACOGE EL SÁBADO EL DÍA INTERNACIONAL DEL JAZZ EN EL PALAU ROBERT30 de abril

EL VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA ACULL DISSABTE EL DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ AL PALAU ROBERT
Gumbo Jass Band, Las de Barcelona i Bratia protagonitzen una festa matinal de més de tres hores


El 54 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona celebra aquest dissabte, 30 d’abril, el Dia Internacional del Jazz al jardí del Palau Robert, seu de la nostra sèrie DO Jazz CAT. 

Una marching band, la Gumbo Jass Band, el quartet cooperatiu Las de Barcelona (amb Lucía Fumero, Magalí Datzira, Eva Fernández i Juan Rodríguez Berbín) i el quintet Bratia, barreja singular entre jazz manouche i música balcànica, seran els encarregats de confirmar una vegada més la vitalitat i la diversitat de l’escena jazzística catalana.

L’entrada és gratuïta i la festa comença a les 11.00h, amb l’últim concert programat per acabar al voltant de les 14.30h.

jazz.barcelona

************************************************************************************
EL VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA ACOGE EL SÁBADO EL DÍA INTERNACIONAL DEL JAZZ EN EL PALAU ROBERT

Gumbo Jass Band, Las de Barcelona y Bratia protagonizan una fiesta matinal de más de tres horas

El 54 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona celebra este sábado, 30 de abril, el Día Internacional del Jazz en el jardín del Palau Robert, sede de nuestra serie DO Jazz CAT. 

Una marching band, Gumbo Jass Band, el cuarteto cooperativo Las de Barcelona (con Lucía Fumero, Magali Datzira, Eva Fernández y Juan Rodríguez Berbín) y el quinteto Bratia, mezcla singular entre jazz manouche y música balcánica, serán los encargados de confirmar una vez más la vitalidad y diversidad de la escena jazzística catalana.

La entrada es gratuita y la fiesta comienza a las 11.00h, con el último concierto programado para terminar alrededor de las 14.30h.