El XXIII Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dimecres 1 al diumenge 5 de novembre del 2017 al recinte de Fira Barcelona Montjuïc.

FIRA BARCELONA MONTJUÏC

640_x_xxiii-salo-del-manga-de-barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l XXIII Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dimecres 1 al diumenge 5 de novembre del 2017 al recinte de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen ocuparà el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 3.1, el Palau 4, el Palau 5 i la plaça Univers on estarà ubicat el gran escenari cobert. El Saló del Manga comptarà en aquesta edició amb un total de 75.000 metres quadrats.

LA PLAÇA UNIVERS acollirà el gran escenari cobert, on tindran lloc els concursos de Cosplay, exhibicions de balls asiàtics, actuacions musicals i altres activitats. En aquesta plaça també estaran ubicats els food-trucks.

EL PALAU 1 acollirà expositors, el taller de gastronomia japonesa, els restaurants japonesos i l’exposició de Tamashi Nations World Tour.

LA PLANTA BAIXA DEL PALAU 2 albergarà expositors i l’espai de videojocs de Nintendo.

LA PLANTA SUPERIOR DEL PALAU 2 (anomenada 2.1), acollirà l’espai L’Esperit del Japó on es realitzaran activitats relacionades amb la cultura japonesa i les seves tradicions. També hi haurà exposicions, photocalls i la sala d’actes on es faran  presentacions de novetats editorials i trobades amb autors.

EL PALAU 3.1 serà una gran àrea de descans i comunicarà internament el Palau 2.1 amb el Palau 4.

El PALAU 4 serà el recinte on s’ubicaran els tallers de manga, d’anime, d’impressores 3D, de cosplay, de videojocs i de youtubers, a més d’exposicions i altres activitats.

A l’auditori del PALAU 5 se celebraran exhibicions de balls, actuacions de cosplayers, actuacions musicals i projeccions d’anime. La planta baixa acollirà activitats divulgatives, exposicions i ponències sobre robots. L’accés al Palau 5 serà per plaça Univers.

ACCESSOS

web.xxiiismb.infogral.foto2.jpg

L’entrada al recinte per als visitants amb entrada anticipada, entrada comprada a taquilles i amb invitacions és farà per l’Avinguda Reina Maria Cristina. Aquest també serà l’accés del divendres 3 de novembre per als cosplayers amb invitació on-line corresponent a la seva inscripció on-line a través del web de FICOMIC.

HORARIS

Dimecres 1 de novembre: de 9:00 a 20:00 hores

Dijous 2 de novembre: de 9:00 a 20:00 hores

Divendres 3 de novembre: de 9:00 a 20:00 hores

Dissabte 4 de novembre: de 9:00 a 20:00 hores

Diumenge 5 de novembre: de 9:00 a 20:00 hores

L’horari del XXIII Saló del Manga de Barcelona serà cada dia des de les 9:00 fins a les 20:00 hores.

VENDA D’ENTRADES

Les entrades es podran adquirir online de manera anticipada o a les taquilles durant els dies del saló.

LA VENDA ANTICIPADA COMENÇARÀ A PARTIR DEL DIMECRES 21 DE JUNY, EXCLUSIVAMENT A TRAVÉS DEL WEB DE FICOMIC: www.ficomic.com. A la compra d’entrada per venda anticipada cal afegir el cost corresponent a les despeses de gestió.

Les taquilles ubicades a la Plaça Espanya obriran de 9:00 hores a 19:00 els cinc dies de celebració del XXIII Saló del Manga de Barcelona. A taquilla es vendran les entrades disponibles per al mateix dia.

L’entrada és vàlida només per al dia que s’indica a la mateixa. L’abonament per als cinc dies serveix com a entrada per a cadascun dels cinc dies del certamen. Les entrades per a grups escolars només seran vàlides per al dijous 2 i el divendres 3 de novembre, i únicament es vendran a les taquilles.

PREUS

Entrada general: 10 €

L’entrada general es podrà adquirir per venda anticipada a través del web de FICOMIC: www.ficomic.com. També es podrà comprar a les taquilles (situades a Plaça Espanya) sempre que no s’hagin exhaurit les entrades generals per a aquell dia per venda anticipada. L’entrada serà vàlida únicament per al dia que s’indica a la mateixa. La data d’inici de la venda anticipada serà a partir del 21 de juny.

 

Entrada descompte: 8 €

Els titulars del Carnet Jove, de la Targeta Rosa i els majors de 65 anys podran adquirir les entrades al preu de 8 €. Únicament els titulars del Carnet Jove poden comprar les entrades anticipadament a través del web de FICOMIC: www.ficomic.com . L’entrada es podrà adquirir a les taquilles situades a Plaça Espanya sempre que no s’hagin exhaurit les entrades descompte per a aquell dia per venda anticipada.

Els titulars del Carnet Jove i de Targeta Rosa podran adquirir un màxim d’una entrada per dia de celebració del Saló del Manga de Barcelona.

La data d’inici de la venda anticipada serà a partir del 21 de juny. L’entrada serà vàlida només per al dia que s’indica en aquesta. Aquest tipus d’entrada no es pot acumular a d’altres promocions del Saló del Manga de Barcelona.

 

Entrada promoció especial del dijous: 5 euros

L’entrada del dijous 2 de novembre tindrà un preu especial únic de 5 euros. Es podrà adquirir per venda anticipada a través del web de FICOMIC: www.ficomic.com. També es podrà comprar a les taquilles (situades a Plaça Espanya) sempre que no s’hagin exhaurit les entrades generals per al dijous 2 per venda anticipada. L’entrada serà vàlida únicament per aquest dia que s’indica a la mateixa. No és acumulable a altres promocions. La data d’inici de la venda anticipada serà a partir del 21 de juny.

 

Entrada grups escolars: 2 €

L’escola ha de presentar a les taquilles una carta del centre en la que s’especifiqui el nombre d’alumnes i de mestres visitants. De venda només a les taquilles del XXIII Saló del Manga de Barcelona. L’entrada per a grups escolars serà vàlida únicament pel dijous 2 i el divendres 3 de novembre. El preu de l’entrada per a cada alumne del grup escolar serà de 2 euros, mentre que els mestres podran entrar gratuïtament amb el corresponent grup d’alumnes. Aquest tipus d’entrada no es pot acumular a d’altres promocions del Saló del Manga de Barcelona.

 

Abonament  5 dies: 35 €

L’abonament per als cinc dies del XXIII Saló del Manga de Barcelona es podrà adquirir per venda anticipada a través del web de FICOMIC. També es podrà comprar a les taquilles (situades a Plaça Espanya) sempre que no s’hagin exhaurit els abonaments per venda anticipada. La data d’inici de la venda anticipada serà a partir del 21 de juny. Aquest tipus d’entrada no es pot acumular a d’altres promocions del Saló del Manga de Barcelona.

 

Entrada gratuïta per a nens i nenes menors de 4 anys (nascuts a partir del 31 d’octubre de 2013).

 

L’organització podrà realitzar tots aquells canvis a la programació i ubicació d’activitats dins del recinte del XXIII Saló del Manga de Barcelona que consideri necessàries.

PROHIBIT L’ACCÉS AL SALÓ AMB ANIMALS, BICICLETES, MONOPATINS, PATINETS, ROLLERS I SIMILARS.

AVÍS: D’acord amb el Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d’Armes, queda terminantment prohibit que els visitants portin armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. També es prohibeix l’ús d’elements perillosos per a la integritat física de les persones com ara material pirotècnic i inflamable. Només es permeten imitacions d’armes fetes de plàstic, cartró i altres materials que no comportin perill.

Adreça del recinte / cóm arribar-hi:

Fira Barcelona Montjuïc:

Palaus 1, 2, 3.1, 4, 5 i Plaza Univers – Montjuïc

Av. Reina Maria Cristina s/n
08004 Barcelona

metro

 Línia 1 – Estació «Espanya»
 Línia 3 – Estació «Espanya»

bus

Línies de TMB:
D20, H12, V7, 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165

Més informació (http://www.tmb.cat/ca/home)

ENTITAT METROPOLITANA DEL TRANSPORT

(A1) Aeroport Terminal 1- Pl. Catalunya
(A2) Aeroport Terminal 2 – Pl. Catalunya
Des de L’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Gavà, Viladecans, Castelldefels:
Línies CJ, L70, L72, L80, L81, L86, L87, L94, L95

Més informació (http://www.ambmobilitat.cat/ )

Línies S8, S33, R6, R5, S4 (estació «Espanya»)

Més informació (http://www.fgc.cat/cat/index.asp )

L’estació de RENFE més propera és Barcelona»Sants-Estació»

Parada AVE – Trens Llarg Recorregut
Més informació (www.renfe.com )

Línies de Rodalies

R1 Molins de Rei – Maçanet Massanes
R2 Castelldefels – Granollers Centre
R2 Nord Aeroport – Maçanet Massanes (per Granollers Centre)
R2 Sud St. Vicenç de Calders – Barcelona Estació de França (per Vilanova i la Geltrú)
R3 L’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà (per Vic)
R4 St. Vicenç de Calders – Manresa (per Vilafranca del Penedès)

Línies Regionals:

R11 Barcelona Sants-Estació – Portbou (per Girona)
R12 L’Hospitalet de Llobregat – Lleida (per Manresa)
R13 Barcelona Estació de França – Lleida (per Valls)
R14 Barcelona Estació de França – Lleida (per Tarragona y Reus)
R15 Barcelona Estació de França – Riba-roja d’Ebre (per Tarragona y Reus)
R16 Barcelona Estació de França – Tortosa / Ulldecona (per Tarragona)