El Young Gallery Weekend arriba a la V edició del 26 al 29 de setembre

ygw
El Young Gallery Weekend arriba a la V edició

Un festival d’art contemporani en el qual els protagonistes són galeries, artistes i espais creatius.

El circuit artístic alternatiu de Barcelona millora dia a dia. Moltes galeries han decidit obrir les seves portes a la nostra ciutat, i han demostrat que l’escena d’art contemporani està més viva que mai. És per això que projectes com el Young Gallery Weekend es van consolidant a poc a poc. Enguany se celebrarà la cinquena edició d’aquest festival d’art contemporani en el qual els protagonistes són galeries, espais creatius, artistes i projectes culturals emergents i independents. Durant quatre dies es podran veure les propostes més arriscades i les noves tendències visuals portades a terme per nous talents de la indústria. Al programa del Young Gallery Weekend 2019 hi haurà les categories Art Galleries Routes, amb presentacions d’exposicions; les trobades Gallerists Meet Collectors; Young Performance Art, una secció de performances innovadores; Young Art Sound, amb obres i performances d’art que utilitzen el so com a element principal, i Young Electronic Art, que mostra l’ús de la tecnologia en l’àmbit artístic.

En total hi participen onze galeries i espais creatius diferents, que acullen les creacions de més de setanta artistes vinguts de tot el món, en quatre dies d’exposicions i activitats. Serà del 26 al 29 de setembre, en diferents horaris.

Totes les activitats, exposicions i visites del Young Gallery Weekend són gratuïtes i de lliure accés fins a completar l’aforament dels diferents espais. Podeu consultar la programació al web del festival.