ELLES #cosasdechicas torna al Teatre del Raval tots els dissabtes a les 21:30h a partir del 2 d’octubre

ELLES #cosasdechicas torna al Teatre del Raval 

tots els dissabtes a les 21:30h a partir del 2 d’octubre

“Stop DJ. Save the clitoris” 

A partir del 2 d’octubre, després de més d’un any d’èxit al nostre escenari. Les joves actrius de La Melancòmica han descansat força aquest estiu per tal de continuar repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

L’espectacle va fer una aturada estiuenca al passat mes de juny, esgotant localitats a la majoria de les seves funcions, i estant a les llistes dels espectacles de més èxit (9,3-Extraordinari a Atrápalo.com, 6a. posició als “Més aplaudits” de TeatreBarcelona)

ELLES #cosasdechicas, va guanyar el Premi Especial del Jurat a la 24a.Mostra de Teatre de Barcelona, per “l’esforç creatiu, per ser una proposta lúdica que ofereix una perspectiva de gènere des del punt de vista de les noves generacions, transversal i per a tot tipus de públic.”

LA COMPANYIA

La Melancòmica és una jove companyia nascuda al 2016, que es nodreix a parts iguals de l’humor i la crítica social. Debuta amb CIRERES (&lentejuelas), un cabaret satíric amb música en directe que portava al públic de viatge a través del món de les emocions i la salut mental.

El segell de la companyia radica en una sinceritat i proximitat total amb el públic, i una mescla d’humor i crítica que no deixa a ningú indiferent. Al 2019 reuneix un equip femení per crear la seva primera peça creada exclusivament per dones però destinada a tots els sexes, ELLES #cosasdechicas, que consolida l’estil propi de la companyia: l’humor crític amb mescla de disciplines escèniques

L’espectacle no només ha estat premiat a la Mostra de Teatre de Barcelona. També va rebre el Premi del Públic del Festival Mostra’t Parc Sandaru Bcn. La seva directora i productora, Mireia Casado,  va rebre el Premi Sandaru a la Millor Il·luminació d’espectacle i va ser nominada millor directora, dramatúrga i actriu.

SINOPSI

ELLES és una comèdia irreverentment femenina, una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla. A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes: la depilació, la regla, l’autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney…

Ningú marxa indiferent de la sala. Descarada, atrevida i desinhibida. Divertida i contundent. De rabiosa actualitat!

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Mireia Casado

Actrius: Paula Joseph / Ivette Novell / Mireia Casado

Amb la veu de: Lloll Bertran

Tècnic: Gerard Bosch

Espai Sonor: Marc Sumsi

Coreografia: Anna Sagrera

Escenografia: Albert Ventura

Vestuari: Elisa Boada i Aliexpress

Lloc: TEATRE DEL RAVAL

Carrer Sant Antoni Abat, 12

Barcelona 08001

L2 Sant Antoni

Tf: 93 443.39.99

Data: del 2 al 30 d’octubre

Hora: dissabtes a les 21:30h.

Preu: 20€

Durada: 90 minuts

Idioma: català

Recomanat:a partir 16 anys