#elPalauaCasa | Concerts i conferències

Ara més que mai el Palau de la Música Catalana vol continuar prop del públic i la ciutadania, oferint continguts musicals a través de les seves plataformes Palau Digital i xarxes socials. El Palau Digital, la plataforma virtual de continguts llançada fa un any per posar a l’abast de tothom l’actualitat, els concerts i els continguts musicals del Palau i de la família coral de l’Orfeó Català, s’actualitza aquests dies per tal de mantenir l’activitat musical viva durant el període de confinament provocat pel Covid-19.Les 9 simfonies de Beethoven amb DudamelHomenatges a l’heroisme, lloances a la natura, cops de destí, danses d’èpica, noblesa i cants fraternals. Nou simfonies en cinc concerts, una marató de la música més revolucionaria amb Gustavo Dudamel i la Mahler Chamber Orchestra, en streaming i de forma gratuïta mentre duri el confinament. Simfonies núm. 1 i 2Simfonies núm. 3 4Simfonies núm. 5 i 6Simfonies núm. 7 i 8Simfonia núm. 9La Segona de Mahler Una reflexió sobre la vida, la mort, la fe i la transcendència. La Segona de Mahler, coneguda també com la simfonia «Resurrecció», és una de les simfonies més estimades del repertori romàntic. Gaudeix-la amb la Mahler Chamber Orchestra i l’Orfeó Català, sota la batuta de Gustavo Dudamel, properament
.


La consagració de la Primavera d’Stravinsky
Ritual, sortilegis, misteri, brutalitat, tradició ancestral i sacrifici. L’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, sota la direcció de Josep Pons, interpreta aquesta extraordinària partitura en la qual es combina les subtils melodies de la primavera i la violenta i inquietant percussió de les energies còsmiques.
Dido & Aeneas de Purce
llUn dels cims de l’òpera barroca amb el Cor Jove de l’Orfeó Català. El destí, l’amor i la desgràcia són els ingredients amb els quals Purcell va compondre aquesta peça, basada en l’Eneida de Virgili.
Concert de Sant Esteve

Recuperem un dels moments més emblemàtics del 2019 amb el tradicional concert de Sant Esteve. Durant gairebé dues hores, l’Orfeó Català i l’Escola Coral de l’Orfeó Catalàil·lumina la sala modernista amb nadales i cançons tradicionals d’arreu del món.

Conferències de L’HivernacleDins la secció conferències, més de 40 àudios per aprendre i aprofundir en l’obra de Händel, Beethoven, Stravinksy i Philip Glass, entre d’altres!Avui us recomanem una immersió a l’obra de Beethoven amb “Adeu a la perruca i el gerro rococó”, a càrrec de Carlos Calderón.Documental «La Resurrecció»El Palau presenta el seu primer documental per al Palau Series. Es tracta d’un documental inèdit, on per primera vegada s’ha volgut explicar tot el que va passar fa deu 10 anys amb el destapament del cas Millet i com l’entitat ha renascut.