Els 10 minuts del bar de la Beckett ( Sala Beckett – Gràcia ) del 10/01/14 al 25/07/14

Els 10 minuts del bar de la Beckett

untitled

Des del Bar de la Sala Beckett estem engegant el projecte Els 10 minuts del bar de la Beckett, un format teatral per a espectadors inquiets, actors intrèpids i dramaturgs audaços.

Es tracta de recollir una borsa de propostes de breus situacions escèniques que puguin ser desenvolupades per actors en 10 minuts d’improvisació davant del públic, al mateix bar de la Sala Beckett, cada divendres a les 20 h, abans de començar la representació que hi hagi programada.

La peça ha de mantenir l’espai d’un bar-cafeteria com a eix on se situï l’acció tot explorant lògiques no realistes i procurant anar més enllà de situacions tòpiques i reconeixibles. A més a més, ha d’exigir un màxim de tres actors; que el públic, així com també el personal de la cafeteria, formi part de l’espai dramàtic; que els elements escenogràfics siguin aportats pels mateixos actors, i que no es disposi de cap suport tècnic que no parteixi de la mateixa escena.

Ens agradaria que, com a dramaturgs audaços que segur que sou, ens féssiu arribar les vostres propostes, que haurien d’incloure: un títol, una definició de personatges i una línia d’acció dramàtica amb elements transgredits o no, tenint en compte que els actors hauran rebut la vostra proposta uns dies abans i que no es contempla la possibilitat de fer assaigs.
Volíeu un espai on plantejar i veure evolucionar situacions i personatges potencials per a futurs textos dramàtics? Aquí el teniu! Us hi animeu?

Feu-nos arribar les vostres idees a: els10minuts@gmail.com

Més informació aquí
http://els10minuts.wix.com/els10minuts