Els Animals de Companyia et conviden a la pastisseria Escribà per regalar teatre la nit més màgica de l’any (5 de gener)

foto_ndp_400Els Animals de Companyia et conviden a la pastisseria Escribà per regalar teatre la nit més màgica de l’any

Els actors de l’obra reparteixen invitacions a la Pastisseria Escribà la Nit de Reis!

DIA DE L’ESDEVENIMENT: La nit del 5 de gener

LLOC: Pastisseria Escribà (Gran via de les Corts Catalanes 546, Barcelona)

HORARI: De 20h a 24h

A les pastisseries Escribà no només fan pastissos, sinó que a més creen il·lusions. La nit del 5 de gener de 2015, l’art i la màgia del teatre s’uneixen a la dolçor dels tortells. Després de la tradicional cavalcada de reis, els actors d’Animals de companyia entraran a la pastisseria Escribà de la Gran Via de les Corts Catalanes per regalar, a l’atzar, 200 invitacions per anar al teatre entre tots els clients que es trobin comprant el tortell de reis.

Des de les 20h i fins a les 24h, els actors d’Animals de companyia (Estel Solé, Eduard Buch, Mercè Martínez, Martina Tresserra, Sara Espígul) faran sonar una campana per comunicar al client que haurà guanyat una invitació per anar al Club Capitol. L’únic requisit imprescindible serà que el client es faci una selfie amb els actors i la pengi a les xarxes socials amb el hashtag #animalsdecompanyia i #escribà1906.

Animals de Companyia ha tornat per passar el Nadal al Teatre Capitol, on s’hi estarà fins el mes de febrer. Hi arriba després d’una gira pel territori i una excel·lent acollida per part de públic i crítica, que va omplir la Sala 2 del Club Capitol de febrer a maig de 2015. El primer text dramàtic de l’actriu i poeta Estel Solé ha revolucionat els circuits tradicionals d’exhibició com a espectacle pop-up, convertint-se en un autèntic fenomen de boca-orella. Animals de Companyia és un èxit construït des de baix: abans de trepitjar el teatre s’ha representat a més de 70 domicilis particulars de Catalunya, en una aposta personal de Solé per crear el seu propi públic i apropar el teatre a la gent.

Una comèdia sobre l’amistat

Un sopar de benvinguda a una amiga que torna a casa després de dos mesos d’ingrés psiquiàtric és el pretext d’un muntatge coral on Eduard Buch —l’advocat amb una vida grisa—, Jacob Torres —el millor amic d’un protagonista absent—, Estel Solé—l’homenatjada que torna a casa—, Sara Espígul —la presentadora de televisió sense pèls de la llengua—i Martina Tressera —l’amiga frívola— exploren els límits de la sinceritat, la fragilitat de l’autoestima, els vincles de lleialtat, i el costum com a cohesionant de les relacions humanes.

www.elsanimalsdecompanyia.com
Fitxa tècnica

Sala 2 del Club Capitol

Idea original, dramatúrgia i desenvolupament del projecte: Estel Solé

Repartiment: Eduard Buch, Jacob Torres, Sara Espígul, Estel Solé, Martina Tressera

Escenografia: Ramon B. Ivars

Il·luminació i so: Bernat Tresserra

Vestuari: Maria Armengol

Il·lustració i tipografia: Paula Bonet

Fotografia: Lita Bosch

Assistent de fotografia: Berta Vicente

Producció: Carles Roca i Olalla Calvo

Assistent de producció: Violeta Borrell

Construcció d’escenografia: Ricardo Alcaide

Regidoria: Clàudia Flores

Tècnic Teatre: Alfons Mas

Disseny gràfic: Eduard Buch

Administració: Teresa Gómez

Distribució: Vania Produccions