Els argentins Sutottos estrenen el seu nou muntatge Perdón a l’OfflavillarroelA partir del 29 de febrer

Sutottos que s’estrenarà el dissabte dia 7 de març. Tania Brenlle, directora artística del teatre, s’ha mostrat feliç de què les taules de La Villarroel tornin a acollir als artistes Andrés Caminos Gadiel Sztryk,  després de triomfar a Llatinoamèrica i Espanya amb el seu anterior treball Inestable, espectacle amb el qual van divertir a més de 100.000 espectadors. Segons la directora artística de La Villarroel, es tracta d’un «espectacle molt fresc», i s’ha mostrat il·lusionada per acollir l’estrena absoluta a tot l’estat espanyol de l’èxit a la Bienal de Buenos Aires, Perdón.

Andrés Caminos i Gadiel Sztryk, han construït un espectacle que té com a eix el sentiment de culpa i com interfereixen els egos en les relacions interpersonals. Els autors i directors del muntatge interpreten també els personatges de dos amics de la infància que es retroben després d’anys sense saber l’un de l’altre. Per Andrés Caminos, el més important de Perdón era el fet d’explicar una «història de dos amics que es retroben i entren en una espiral de retrets i egos», que segons l’artista desperta el sentiment còmic en l’extremisme de la situació: «una mica de culpa genera drama, però molta culpa en excés el que genera és humor». Els dos artistes es van conèixer quan tenien 15 anys i des de llavors han construït una ferma amistat de la qual també parlen a l’espectacle, tot i que, com ha afirmat Gadiel Sztryk, «és un relat autobiogràfic col·lectiu, parla d’experiències que hem pogut viure tots». 

Perdón és una producció de la Bienal de Arte Joven de Buenos Aires i Sutottos, escrita i dirigida per Andrés Caminos i Gadiel Sztryk.