Els bolets, protagonistes d’excepció al restaurant Contempo (del 30 d’octubre i fins al 8 de novembre)

Els bolets, protagonistes d’excepció al restaurant Contempo

5AE752A7-AF05-40E6-8319-F381852872C3

 

 

 

 

A partir del próxim 30 d’octubre i fins al 8 de novembre, el restaurant Contempo oferirà unes atractives jornades gastronomiques amb els bolets com a principals protagonistes.

El restaurant ubicat a l’hotel Catalonia Plaça Catalunya oferirà un menú format per sis creacions culinàries elaborades pel xef Josep Jorba i centrades en l’apetitós món dels bolets.

Les Jornades Gastron miques del Bolet oferiran propostes tan interessants com l’aperitiu de rovellons al forn amb all i julivert o l’amanida tèbia de camagrocs a la brasa amb emulsió de carbassa i pernil ibèric.

Respecte als plats principals, trobem el ravioli de ceps amb crema de farigola, l’ou de Calaf cuinat a baixa temperatura amb papada cruixent i guisat de llenegues i el llom de bacallà confitat ambo li d’oliva verge, rossinyols i crema d’escamarlans.

Segurament un dels plats més sorprenents són les postres. El xef català que lidera els fogons del Contempo ha creat una proposta fascinant amb esfera de xocolata blanca, stracciatella de trompetes de la mort i nous garapinyades.
Aquestes jornades estan acompanyades per un complet celler format pel vi blanc Segura Viudas Chardonay D.O. Penedès, el vi negre Garbó D.O. Montsant o bé el cava Freixenet Elyssia Gran Cuvée D.O. Cava.

El preu, que inclou les cinc propostes gastron miques, aigua i una ampolla de vi o cava per a dues persones, té un
de 35 euros.

 

DADES D’INTERÈS
RESTAURANT CONTEMPO | Carrer de Bergara, 11 | Barcelona | Tel. 933 01 77 83