Teatro

Els Comèdia es reinventen i s’obren a grans produccions i esdeveniments

Els Comèdia es reinventen i s’obren a grans produccions i esdeveniments

980541

 

 

 

 

 

 

 

L’edifici històric del Palau Marcet de Barcelona, d’estil eclèctic i que després de diverses remodelacions és la seu els cines Comèdia, tornarà a ser un teatre com abans dels anys setanta, després d’una rehabilitació que ha costat 2 milions d’euros, als quals caldrà sumar un altre més en equipaments.

El nou Comèdia tindrà 1 sala polivalent amb capacitat per a 800 persones, que a més de teatre podrà ser un espai d’estrenes i esdeveniments; 2 sales de cinema, una per a 240 persones a la qual s’accedirà per la Gran Via i l’altra per a 100, en la part superior de l’edifici, segons ha informat Josep Maria Padró, director gerent de Cines Comèdia.

L’edifici, amb elements clàssics i neoplaterescs, i que es va construir com a habitatge entre 1887 i 1890, va ser una residència privada fins al 1935 i formava part d’un nucli residencial de les classes acomodades en què hi havia grans mansions i palauets, com el Palau Robert.

Josep Maria Padró ha explicat que a la tardor del 2016 començarà la nova programació del teatre, que tindrà un programa estable i que oferirà espectacles internacionals. També obriran els cines en els quals s’han previst cicles temàtics especials, sessions matinals i golfes, i espectacles infantils