ActividadesActualidadLiteratura

Els dies 4 i 5 de febrer torna la Festa de la Literatura per Famílies al FLIC Festival

 

 

Els dies 4 i 5 de febrer torna la Festa de la Literatura per Famílies al FLIC Festival.

 

Sin-título-1-700x410

 

 

“Paraules que alimenten” és el lema de la setena edició de la Festa de la Literatura per Famílies del FLIC Festival, que se celebra al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) els dies 4 i 5 de febrer.

 

 

Aquesta nova edició de la festa relaciona el menjar amb la literatura i impulsa la campanya solidària “Vine al FLIC i dónan’s la llauna”, que convida les famílies assistents a portar llaunes i aliments bàsics, que es donaran a la Fundació Banc dels Aliments.

La programació inclou accions i experiències per a tota família com contes, espectacles, actuacions, tallers, jocs…, amb l’objectiu de promoure la innovació i l’experimentació dels diversos formats en literatura infantil i juvenil.

La gran aposta d’enguany són les produccions pròpies i les estrenes com Batibull, un espectacle de música, poesia i dansa; Soroll, un espectacle audiovisual i sonor inspirat en el llibre Bruits, de Marion Bataille, o l’espai de joc sensorial “Prohibit no tocar”, pensat per als petits de 0 a 3 anys.

L’entrada única és vàlida per als dos dies i totes les activitats.

HORARIS

  Dies Hores Preus  
  Dissabte de 10:30h a 18:15h Entrada general de: 12 € 
adults i infants + 12 anys

Entrada de 4 a 12 anys: 6 €

Entrada de 0 a 3 anys: gratuïta

Fins el 23 de gener: 10%.

 
  Diumenge de 10:30h a 17:30h