Els mítics hits de Queen, AC/DC, David Bowie i Kiss, entre d’altres, sonaran aquest agost al Poble Espanyol

Els mítics hits de Queen, AC/DC, David Bowie i Kiss, entre d’altres, sonaran aquest agost al Poble Espanyol

Tots els dijous d’agost, fins al dia 25, vuit bandes tribut de grups mítics de la història del rock ofereixen els seus millors directes en el festival Mahou Rock&Grill 2022

Al cicle s’hi podran escoltar els grans hits de bandes i artistes emblemàtics com Motörhead, Ramones, AC/DC, Judas Priest, Queen, David Bowie, Kiss i Mötley Crüe.

Mahou Rock&Grill és una de les propostes que el Poble Espanyol inclou en la seva programació per a les Nits en Viu, que aquest any està plenament dedicada a la música

Les entrades estan a la venda a www.poble-espanyol.com a partir de 12€ i inclouen la visita a tot el Poble Espanyol, un recinte emblemàtic i únic pel seu contingut en arquitectura, artesania i art contemporani

Barcelona, agost de 2022 – El Poble Espanyol ha acollit enguany la sisena edició del festival Mahou Rock&Grill. El cicle, que s’està celebrant tots els dijous des del 30 de juny, acabarà el 25 d’agost. Aquest mes d’agost el festival inclou els directes de 8 bandes en 4 dates diferents i amb la possibilitat de gaudir de bona cervesa Mahou i carn a la brasa. 

Les nits de rock formen part de la programació d’estiu del recinte de Montjuïc, que  enguany acull quatre cicles, tots ells dedicats a la música. Blues, òpera i rumba són els altres estils que es podràn sentir en directe al Poble Espanyol fins a finals d’agost. Aquestes propostes se sumaran al contingut estable del recinte, basat en arquitectura, artesania i art contemporani. L’entrada als concerts, ja a la venda a partir de 12€, inclou la visita al recinte del Poble Espanyol hores abans de l’inici dels directes.


Més de 70 músics per un gran homenatge al rock

Entre juny i juliol ja han actuat ja 10 bandes tribut al Mahou Rock&Grill, i aquest mes encara n’actuaran vuit més: l’agost comença amb Motörhead (Motörhits) i Ramones (Commando) que aniran seguides dels directes de 6 bandes que emularan reconegudíssims grups i artistes tant nacionals com internacionals i de diferents èpoques: AC/DC (The Wires), Judas Priest (Rippers), Queen (Scaramouche), David Bowie (Absolute Beginners), Kiss (Kiss of Death) i Mötley Crüe (Mötley Qüeens) respectivament).

El Village, un nou espai per a experiències culturals completes

Aquest estiu el Poble Espanyol ha afegit un espai adjacent a la zona dels concerts: l’espai Village, una zona expressament conceptualitzada per oferir una experiència que vagi més enllà de la música en directe on els assistents gaudeixen de delicioses ribs o hamburgueses a la brasa i una gran varietat de cerveses Mahou, amb música ambient i a l’aire lliure.   


Més informació i venda d’entrades a
 www.poble-espanyol.com