Els ninots de Clicks i LEGO® tornen al Poble Espanyol junts per segon any consecutiu 28 i el 29 de setembre

 

Cartell Clicks - WEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ø  La cita anual de la Fira de Clicks i LEGO® a l’emblemàtic recinte de Montjuïc tindrà lloc l’últim cap de setmana de setembre.

 

Ø  Espectaculars diorames de LEGO® i Playmobil® seran els principals atractius d’aquesta fira adreçada a tots els públics.

 

Ø  Projeccions de Cineclick, contacontes, un mercat de venda de peces úniques i un concurs de diorames de temàtica lliure amb suculents premis completaran l’experiència dels visitants.

 

 Els nostàlgics i apassionats dels entranyables Clicks tenen una cita anual al Poble Espanyol des de l’any 2014. Durant tot un cap de setmana, diversos espais del recinte s’omplen amb espectaculars i minucioses recreacions fetes amb els famosos ninots. L’any passat, però, es van afegir a la cita els mítics ninots de LEGO®, que enguany tornaran a ser-hi.

 

El cap de setmana del 28 i el 29 de setembre els visitants del Poble Espanyol gaudiran  d’un total de més de 20 diorames de LEGO® i Playmòbil®, grans representacions de diferents temàtiques com  l’espai, Egipte, Mesopotàmia, Star Wars, móns fantàstics, entre molts altres. A més, la Fira de Clicks i LEGO® oferirà un altres activitats: una divertida gimcana, pintacares, contacontes, curtmetratges de Cineclick, photocall, zona de food trucks i espais de venda amb peces úniques de les divertides figures.

 

Pels més participatius i competitius no faltarà el concurs de diorames que, com cada any, despertarà la part més creativa dels apassionats tant de Playmobil® com de LEGO®. Individualment, en família o amb amics, tothom podrà participar construint el seu propi diorama de temàtica lliure, ja sigui amb uns o altres ninots, prèvia inscripció al web www.poble-espanyol.com.

 


Dues propostes de lleure familiar al mateix temps

 

L’entrada a la Fira de Clicks i LEGO® inclou la visita al conjunt del Poble Espanyol, un atractiu cultural històric de la ciutat de Barcelona que inclou, en un mateix espai a l’aire lliure, continguts relacionats amb art contemporani, arquitectura, artesania i tradicions de les diverses zones d’Espanya. Un passeig pels carrers i places del Poble, la visita al Museu Fran Daurel i als tallers artesans, submergir-se en les instal·lacions audiovisuals i fins i tot llançar-se per tobogans gegants completaran el recorregut per la Fira de Clics i LEGO®.

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 

Fira de Clicks i LEGO® 2019

Poble Espanyol de Barcelona

 

Dates i horaris:

Dissabte 28 i diumenge 29 de setembre de 10h a 20h

 

Preus:

6€ per a residents a Catalunya (a taquilla) / 5€ (entrada anticipada online)

No residents a Catalunya: inclòs amb l’entrada general al Poble Espanyol

Menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol entrada gratuïta